小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

秀*瘦 >>>>> 越瘦越靚

向下 
發表人內容
*b女
終極肥美人
終極肥美人

文章總數 : 1
年齡 : 41
注冊日期 : 2008-12-28

秀*瘦 >>>>> 越瘦越靚 Empty
發表主題: 秀*瘦 >>>>> 越瘦越靚   秀*瘦 >>>>> 越瘦越靚 Empty周一 12月 29, 2008 8:44 pm

唔見咗貓網好耐, 突然心血來潮, 竟然畀我喺yahoo到搵返, 真係太好啦~

我都成年幾無喺度打過日記啦, 體重都係咁上吓重, 130-133 lbs /158cm高, 之前九月開學就瘦咗幾磅既, 因為辛苦嘛, 點知越辛苦就越想令自己開心, 於是又食多咗, 搞到肥返幾磅~
我喺減肥上都花咗好多錢, 睇醫生, 營養師都試過, 全部都有減到磅, 但要忍口實在太難, 我太為食, 然後好快反彈, 仲反彈多幾磅添 Mad

我而家都無咩減肥動力, 因為日抖返工, 夜晚返學的日子太辛苦, 心想減, 但實際上都好難實行, 尤其運動方面, 根本連瞓覺同拍拖都唔夠時間, 所以都無得做運動 geek
不過都希望自己盡量食少d嘢, 減返少少啦, 減得幾多得幾多, 次次越叫自己減嗰期就越肥...本來都想再睇返醫生減, 不過而家都無咩錢去睇, 因為要去做facial呀, 兩者只可揀一樣, 暫時既我寧願做facial, 因為返工返學搞到個樣勁殘, 加上年紀都開始有返咁上吓 lu ~

29 Dec 2008
08:15 - 奶醬麥包2大片
10:00 - 鬆軟三文治蛋糕1份 + coffee 1 罐
13:45 - 自備飯盒 [通常都係菜多, 肉正常份量, 飯半碗 → 好健康架]
16:30 - 芝麻蛋糕1個
19:00 - 飯1/4碗 + 菜 + 菇菇炒雞柳 + 少少麵包 + 橙
回頂端 向下

秀*瘦 >>>>> 越瘦越靚
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 網友日記-
前往: