小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

我堅持!! 勁堅持!!

向下 
發表人內容
babyk
終極肥美人
終極肥美人

文章總數 : 7
注冊日期 : 2008-10-21

我堅持!! 勁堅持!! Empty
發表主題: 我堅持!! 勁堅持!!   我堅持!! 勁堅持!! Empty周二 10月 21, 2008 3:08 pm

我要減肥!!

因為我知道唔可以再自己呃自己啦?!
人大愈..肥胖對個人社交..工作..健康..真好有影響!!

因為肥...冇人會主動同你做朋友...
因為肥...做好多野都唔順...人地自然對你冇信心...
因為肥...M唔到...成日行多兩步都累...
因為肥...著唔到靚衫...去買XXL又話俾人笑/d衫C9...

我已經21歲喇!!!!!!!!我唔想咁樣落去呀!!!!!!
黎緊我會一路做野..夜晚讀書..
而今日都已經睇左婦科..會keep住覆診..

希望係呢個難捱既時期...全方位努力...兩年後修成正果!!

從今日起期望我可以:::
每星期都做到1-2次運動(打羽毛球/跑步)
每日都可以飲到6-8杯水..多菜少肉/油..

少飲酒..少食煙..少夜訓..戒汽水..戒零食..

[color=red]努力!! 加油!! 要堅持!! 勁堅持!!

babyk 在 周日 1月 18, 2009 3:00 am 作了第 1 次修改
回頂端 向下
babyk
終極肥美人
終極肥美人

發表主題: 回復: 我堅持!! 勁堅持!!   我堅持!! 勁堅持!! Empty周三 10月 22, 2008 3:47 am

早+午: 排骨1盅(細)。雞扎1件。燒賣2粒

晚: 公仔麵1個。餃子2粒。泡菜少許

零食: 芝士魚豬肉腸仔1條

----------

今日食咁多肥野..好似未知自己要減肥咁.. Shocked
聽日開始要習慣一下啦! 食清d la! Idea

----------

發現自己對 ctk "有d野"
點算?? 點算?? 點算?? 點算?? 點算?? What a Face

人地有女朋友架喇(我估)
就算人地係單身都冇你個肥k 份啦

曡埋心水...清心寡慾...
可能仲對減肥有幫助呀!! clown
回頂端 向下
babyk
終極肥美人
終極肥美人

發表主題: 回復: 我堅持!! 勁堅持!!   我堅持!! 勁堅持!! Empty周四 10月 23, 2008 3:30 am

早+午: 西餅2件
晚: 蘑菇湯撈飯2碗

----------

今日食既野都唔係咁健康啦!
不過都冇辦法啦..糧尾冇錢丫嘛!
想買返d 新鮮食物整健康餐都唔得..
下個月我一定要慳d 駛呀! 唔係就死得啦!
No

(((離出糧仲有1星期))) affraid

----------

減肥呢兩個字既意義...
突然想加上ctk 呢三個字...

我到底係唔係傻左?!
pig
回頂端 向下
babyk
終極肥美人
終極肥美人

發表主題: 回復: 我堅持!! 勁堅持!!   我堅持!! 勁堅持!! Empty周二 10月 28, 2008 3:03 am

呢幾日心情都好差...
攪到都好似唔記得左自己要減肥!!

喪食野去平衡心理...我知道係1000000個唔應該...
所以...我唔可以再係咁落去呀!!!!!!!

重新出發!!!

----------

ctk 呢3個字對我黎講
突然好似已經唔重要

唔想再發夢...
夢只會令人沉淪
回頂端 向下
babyk
終極肥美人
終極肥美人

發表主題: 回復: 我堅持!! 勁堅持!!   我堅持!! 勁堅持!! Empty周日 1月 18, 2009 3:15 am

3個月後先再一次醒覺原來自己要減肥...

omg!!
死肥k 你想點??

唉! 呢排發生左好多事
次次都係用喪食野喪買野先減到壓
癩喪既程度真係連自己都覺得有點病態!

到底我應該點做先好呢?!

----------

黎緊3月又有表姐結婚啦!
如果keep 住e 個樣的話
我真係唔想出去見人囉!

所以我都係時候加把勁清減少少

我唔敢講咩偉大目標啦!
只係唔想/唔俾自己又冇左件事囉!

肥k! 努力d 好唔好?!
回頂端 向下

我堅持!! 勁堅持!!
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 網友日記-
前往: