小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

Going Mental!!*******Yamaha

向下 
發表人內容
Yamaha Addams
4L碼肥美人
4L碼肥美人

文章總數 : 87
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-10-24

Going Mental!!*******Yamaha Empty
發表主題: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周五 10月 24, 2008 2:03 am

希望快d瘦番!
但系點都要1年,最少
afro
新小貓子d表情得意 kaka

而家晚晚都過1點先訓
真系無命了
我要調生理時鐘呀!!
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

Going Mental!!*******Yamaha Empty
發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周五 10月 24, 2008 12:35 pm

10月24日

早:yogurt1杯,egg1只,花生醬1羹,蘇打餅6塊,威化餅2塊
午:飯半碗,腐乳炒通菜1碟,燒鵝x2 ,芋頭炆雞x3
晚:-

exercise:GYM 30mins

今日諗住做耐d,點知有d暈
一定系唔夠訓呢
希望今日可以12點前訓!
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周一 11月 03, 2008 9:28 pm

HEY HEY
成日開日記都唔打,證明我無減肥 kaka
雖然無減,但系成日諗點減好,同埋以前系點減既
總結都系保持心情愉快,唔好太care食左d咩(當然要控制啦)
同埋唔好心急,呢樣野真系好難做到
做到之日就系成功之時lu albino

糖糖,你要日日開心先得呢!一諗起減肥既煩野就即刻叫自己開心,諗d白癡野 咁會開心番d 我都系咁 tongue
仲有albee都系要日日開心!!開心d啦大家 cheers cheers
雖然呢d道理我地都好清楚,但系要成日提醒自己先的呢!!
加油啊大家!!!
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周五 11月 14, 2008 8:14 am

11月14日
早:蒙牛高鈣低脂奶1盒 大饅頭1個
午:粟米紅蘿蔔佛手瓜豬骨湯3碗,湯渣,homemade韭菜豬肉餃子 1x-2x只
晚:粟米紅蘿蔔佛手瓜豬骨湯2碗,湯渣,雞亦四隻,菜心好多,apple

我今日開始減肥啦!再唔減可以去死了 haha
無聽日先開始減 呢句話啦!!!

今朝上磅,wao 勁重!但系睇到無咩感覺,可能已經慣左了
我要減60kg!!!!化成kg睇落小d albino

唔知今日算唔算食得少,好耐無減肥了
但系心理面成日諗放棄!!! Evil or Very Mad 先第1日就咁啦!!
不過我會儘量忍!!!
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周日 11月 16, 2008 7:33 am

11月16日

今日同mami表姐去食韓國燒烤,若干年前同友人們去屯門的某間韓國燒烤
食完我地發毒誓3年內唔再食,因為好難食!!!其實系我地自己唔識燒
搞到d野濃曬!!! Twisted Evil 如今超過3年,等我試下好唔好食先!

唔記得自己食左咩!無節食,但系都唔系食得好多!!haha
韓國燒烤都okay,但系我比較中意石鍋拌飯同泡菜多d
夜晚去左唱k yea! albino
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周一 11月 17, 2008 6:13 pm

11月17日
早:-
午:佛手瓜生魚湯2碗,飯半碗,白菜1碟,蒸魚,腐乳一舊,杏仁糊1碗
tea:珍珠奶茶1杯,軟糖大約10粒
晚:菜心肉絲米粉

今日唔得閑飲水!而家好辛苦呢!!!!口乾死了
呢幾日都無點減肥,因為都出左街
聽日要去GYM啦!!!!!

夜晚食左碗米粉,很狠飽!因為落左好多菜心!平時落兩個米粉都無咁飽呢!!今日先落左1個
好好味 我愛米粉 Cool

琴晚1點先訓!今日溫溫噔噔咁...所以唔好超過12點訓呢
大家要早d訓啊!!
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周二 11月 18, 2008 9:28 pm

11月18日
早:蔥油餅1塊,homemade韭菜豬肉餃子15只
午:蒸魚,南瓜湯,生菜
k buffet:刨冰,鴨脖,花生,排骨,沙律,冰紅茶,小丸子.....
晚:生菜,南瓜湯,排骨

今日同kubi去唱k albino lol!
擺明無減肥!!! Cool
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周六 11月 29, 2008 3:15 pm

11月29日
早:榨菜肉絲米粉+上海面
午:冬瓜carrot豬骨湯,飯一碗,蒸魚,冬瓜
Tea:菠蘿包2個
晚:榨菜肉絲米粉,羊肉煲(羊肉5舊,生菜好多),飯1/3碗

好多日無打lu,懶啦我 tongue
琴晚要開飯既時候先發覺無煲飯 hahaha 笑死我
原來真系會咁!!
夜晚食羊肉煲,mum整得一d都唔騷!!我都可以食!!
好飽!但系好暖
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周日 11月 30, 2008 7:08 pm

11月30日
早:榨菜肉絲米粉
午:冬瓜瘦肉湯2碗,西洋菜,蒸魚
晚:冬瓜瘦肉湯1碗,羊肉煲(羊肉3大舊,西洋菜,生菜,腐竹),飯一碗,橙

又食羊肉,好膩了!今日既騷d既 Evil or Very Mad
下晝補英文,又同miss傾計 幾啱傾 Very Happy
今日雖然好凍,但系我成日著短袖t,肥左就系唔怕凍
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周一 12月 01, 2008 8:41 pm

12月1日
早:黑糯米黑芝麻湯丸13粒
午:k buffet
tea:大豆咩咩麥棒1條
晚:homemade韭菜豬肉餃子2X只,橙一個

今日又同kubi去唱k啦~~講以前d顛野 笑到就黎失禁 Twisted Evil
好好玩~~
Britney今日出碟了 albino
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周二 12月 02, 2008 6:04 pm

12月2日
早:菠蘿包兩個,鮮奶一盒
午:海帶冬瓜瘦肉湯,米粉,生菜,椰菜炒肉片
晚:海帶冬瓜瘦肉湯,餃子24只

又熱氣啦 琴晚成晚狂發夢 今日精神恍惚 Evil or Very Mad
仲要補數學,根本咩都諗唔到 Embarassed
回頂端 向下
4L碼肥美人
4L碼肥美人

發表主題: 回復: Going Mental!!*******Yamaha   Going Mental!!*******Yamaha Empty周四 12月 11, 2008 8:53 pm

life without passion!!!!!!!
最近過得很空虛
吃野無吃少 但系唔會食好多 仲系咁呢
我要太多野要做,但系我咩都唔做
好墮落啊 快d動起來啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad
回頂端 向下

Going Mental!!*******Yamaha
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 網友日記-
前往: