小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減

向下 
發表人內容
sheryl*
終極肥美人
終極肥美人

文章總數 : 3
年齡 : 33
注冊日期 : 2010-04-14

趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減 Empty
發表主題: 趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減   趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減 Empty周三 4月 14, 2010 8:42 pm

前排狂食野....肥左成10磅有多....:smile_24:
黎緊夏天啦,一定要努力減返肥.\_______________/.
自己又懶...又為食...講左話開始,結果好耐都未開始到.
唔得啦,,今日1定要努力--正式開始!!

目前磅數:120LBS
目標磅數:105LBS
15LBS TO GO!!!!!

早餐: /

午餐:半碗飯,雞肉,半碗菜,1盒低脂奶

TEA:1盒低脂奶

晚餐:波羅包1個,麥皮1碗,豬肉2舊

運動: /

努力努力!!!!!!!

sheryl* 在 周三 4月 14, 2010 8:57 pm 作了第 1 次修改
回頂端 向下
sheryl*
終極肥美人
終極肥美人

發表主題: 回復: 趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減   趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減 Empty周三 4月 14, 2010 8:47 pm

趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減 IMG_6688趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減 %E5%A6%9D%20024

好靚既衫. \ /.!!!
要努力減呀,, 要減到先可以著到架!!!

岩岩開始...數下減肥既動力比自己聽聽"
等自己可以更加有決心!

第1就係要著果d靚衫.!
已經唔想再遮遮yimyim,,見到d衫好靚但因為驚自己著得唔好睇..
又唔敢買又唔敢著..
同埋夏天啦!!!!咁熱"
係背心短裙褲出動既時候" 我係唔可以執輸架><!!!!!!!!

第2就梗係要溝仔 Very Happy Very Happy Very Happy
d男人都係膚淺既動物!都鐘意靚,鐘意瘦.
要盡情溝仔,就當然要好好裝備自己!!
趁而家,減下肥,整靚自己!!!!

第3係唔可以比人話喇.\_/.
果班人...成日係度笑我肥........真係好差啦\______/
果班女仔. 以為自己好索好得!!!!!!
其實只係因為佢地瘦咋嘛!!!!
話佢地聽. 減左肥,我都得呀!

第4就係增加自信.......
而家成日覺得自己肥,唔好睇.
做好多野都冇黎自信><........
減肥為自己帶返d自信返黎,
人都開心d!!!!!!!!

第5呢個原因其實覺得好怪.
可能係自己好勝,但係我係1定唔可以輸比佢地=]]]]]]]]]]]

第6係....... 要令佢覺得我靚!!!
靚過果個女仔!!!!!佢放棄左我係佢既捐失.

好.
既然就咁多原因,應該有好好既動力啦!
加油呀!
回頂端 向下
sheryl*
終極肥美人
終極肥美人

發表主題: 回復: 趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減   趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減 Empty周三 4月 14, 2010 11:07 pm

好失敗呀....岩岩又暴食左1大輪-_______-
再係咁就趕唔切夏天前做靚女架 No

最後1次.唔可以再係咁喇.

聽朝1定要起身做返1個鐘GYM,
回頂端 向下

趕係夏天前做靚女*=) 努力減減減
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 網友日記-
前往: