小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

9月30 前減30lbs~ lastly!!!!

向下 
發表人內容
weasley'z
終極肥美人
終極肥美人

文章總數 : 3
年齡 : 32
注冊日期 : 2010-07-12

9月30 前減30lbs~ lastly!!!!   Empty
發表主題: 9月30 前減30lbs~ lastly!!!!    9月30 前減30lbs~ lastly!!!!   Empty周一 7月 12, 2010 3:22 am

唔經唔覺都肥左3年啦.. 身高158cm 由107lbs--->最高峰150lbs --->137lbs (now) 19yrs
初時肥左少少..以為自己好快減得返..so 愈食愈多..
點知一食就肥左3年...中間都有瘦既..但點都返唔到最瘦個時..Crying or Very sad
同埋新陳代謝都退化晒
諗返起都好後悔 ... 點解成日以為自己減得到...到頭來1lbs都減唔到
最弊既係..明日復明日...食埋今餐先後悔吧(各位sis一定明白啦/.\)

買 3 要買大兩個size ...以前d 衣服有咁入擺咁入..**都著唔返
對於137lbs的我..已經係超超超肥啦.. 真係接受唔到!!
脂肪都超晒標28% ..你話死唔死..唉

今日重遇呢個網站 , 好想同各位sis 一齊努力減肥...比多d動力我Very Happy
同埋得自己一個人減真係好乏味,好容易放棄..

黎緊我會係呢個暑假地獄式減肥, 2個月內減30lbs !!!
當然暑假過後,都要繼續減..減到返去105lbs 為止!!!!! Twisted Evil

希望我真係有恆心啦 ~.~"

早晚跑步45mins (隔日)
每日跳繩15mins
飲水at less 4000ml (飲多d水可以排毒)

*隔晚full mask ... 唔知點解個人肥左..皮膚都差埋

weasley'z 在 周二 7月 13, 2010 8:05 pm 作了第 1 次修改
回頂端 向下
weasley'z
終極肥美人
終極肥美人

9月30 前減30lbs~ lastly!!!!   Empty
發表主題: 回復: 9月30 前減30lbs~ lastly!!!!    9月30 前減30lbs~ lastly!!!!   Empty周二 7月 13, 2010 7:43 pm

弊啦..開始控制唔到我的食慾...

點算呀
回頂端 向下
weasley'z
終極肥美人
終極肥美人

發表主題: 回復: 9月30 前減30lbs~ lastly!!!!    9月30 前減30lbs~ lastly!!!!   Empty周二 7月 13, 2010 8:36 pm

比自己的規則 :

起床後空腹500ml水

早上跑步30-45mins

早餐飲牛奶+營養餐

12:00-17:00pm 飲2000ml水

下午 :生果x2 / 脫脂乳酪/梳打餅x3/營養餐

~~*如果想食麵包,就只可以食全麥包+果醬 /

A-1的祼麥合桃提子包半個

雖然熱量323kcal 脂肪28% 但纖維好似有6.8g 所以我會當食lunch

18:00-22:00 飲1500ml 水

晚餐 : 麥米mix白米半碗 +多菜+魚 +營養餐

8:30後不能進食

9:30 *每晚散步+每晚跳繩15mins

p.s:每次放假早上踏單車

p.s:每次想食零食或暴食...飲大量的水..飲到唔想食為止!!!!Shocked
回頂端 向下

9月30 前減30lbs~ lastly!!!!
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 網友日記-
前往: