小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

申請版主~已接受申請

向下 
+4
Babe
sugar_tonton
薰妹.
Admin
8 posters
前往頁面 : 1, 2  下一步
發表人內容
Admin
Admin
Admin

文章總數 : 17
注冊日期 : 2008-10-15

申請版主~已接受申請 Empty
發表主題: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周三 10月 15, 2008 11:40 pm

版主招募
新猫網處於新發展時期,
歡迎以往的版主加入管理團隊維持秩序,
當然也歡迎新血注入,
有興趣加入成為版主者
留下會員id?
哪一區?

資格?
1.凡猫友都可申請
2.須經常上線

新措施:
監於有猫友提出一版2主制
以便更有效管理
所以每一區將設立雙版主
[/b]

Admin 在 周三 10月 29, 2008 8:45 pm 作了第 4 次修改
回頂端 向下
http://foreverfit1510.forum888.info
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

文章總數 : 986
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-10-17

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 1:50 pm

Admin 寫到:
想做版主的猫友在此留言!!
會員id?
什麼區?
多謝合作!!!!

Admin,我想問有冇得加多個板,就係「扮靚板」.
因為我自己本身有好多問題想問貓友haha Embarassed

and我想申請做減肥討論區版主Smile, 薰吱妹.艾比
其實我建議多人用ge討論區都有最少2個板主會好d,?

例如減肥板同日記板um,仲有聊天區,因為呢d都好多人上,
有時有好多廣告,一個板主唔得閒,ge時候,如果有2個,另一就可以幫手.
日記板時,好多貓友都有需要加權限,所以我個人覺得主要ge板最少有2個板主會好d.

*都係個人發表,冇惡意 Embarassed
回頂端 向下
Admin
Admin
Admin

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 2:10 pm

薰吱妹.艾比 寫到:
Admin 寫到:
想做版主的猫友在此留言!!
會員id?
什麼區?
多謝合作!!!!

Admin,我想問有冇得加多個板,就係「扮靚板」.
因為我自己本身有好多問題想問貓友haha Embarassed

and我想申請做減肥討論區版主Smile, 薰吱妹.艾比
其實我建議多人用ge討論區都有最少2個板主會好d,?

例如減肥板同日記板um,仲有聊天區,因為呢d都好多人上,
有時有好多廣告,一個板主唔得閒,ge時候,如果有2個,另一就可以幫手.
日記板時,好多貓友都有需要加權限,所以我個人覺得主要ge板最少有2個板主會好d.

*都係個人發表,冇惡意 Embarassed

你的意見我會盡快更新,
不要緊這里言論自由 無須拒緊
回頂端 向下
http://foreverfit1510.forum888.info
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 2:28 pm

Admin 寫到:

你的意見我會盡快更新,

okay.thank you-3-
回頂端 向下
Admin
Admin
Admin

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 9:32 pm

薰吱妹.艾比 寫到:
Admin 寫到:

你的意見我會盡快更新,

多謝你的意見, 會採用1版2個版主
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 949
年齡 : 35
注冊日期 : 2008-10-16

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 10:37 pm

由細細個起..我已經想做版主好耐gala.. lol!
Name: sugar_tonton
我想apply聊天區的版主, thx afro
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 10:40 pm

我覺得at least保留返小貓子1開始有ge野...
1) 文章轉貼版
2) 意見反映區
3) 卡路里版 (減肥資訊版同e個分開會清晰d)
4) 各種減肥餐單 (以前開係"減肥資訊版"入面架)

大家都比d意見啦!! flower
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 11:35 pm

sugar_tonton 寫到:
1) 文章轉貼版
2) 意見反映區

卡路里版最重要!!! cheers
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 11:39 pm

Admin 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
Admin 寫到:

你的意見我會盡快更新,

多謝你的意見, 會採用1版2個版主

flower haha,thanks 你接受我呢個建議-3-
回頂端 向下
Admin
Admin
Admin

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 11:50 pm

1) 文章轉貼版
2) 意見反映區

Very Happy 多謝意見
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 11:55 pm

Admin 寫到:
1) 文章轉貼版
2) 意見反映區

U R WELCOME!!
希望小貓子出現&個website可以長長久久吧.. Wink
回頂端 向下
Babe
2L碼美人
2L碼美人

文章總數 : 295

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周五 10月 17, 2008 11:56 pm

Admin 寫到:
1) 文章轉貼版
2) 意見反映區

U R WELCOME!!
希望小貓子出現&個website可以長長久久吧.. Wink
Shocked 希望啦 呢個係免費SER
同之前果個一樣只係唔同SER Very Happy
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 12:00 am

Babe: 噤即係點...
我完全唔識ed野 affraid HAHA
回頂端 向下
Babe
2L碼美人
2L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 12:18 am

都會死Ser 其實除非俾錢租ser 否則所有免費ser都會有機會死
=3=唔洗擔心*0*
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 12:48 pm

Babe 寫到:
都會死Ser 其實除非俾錢租ser 否則所有免費ser都會有機會死
=3=唔洗擔心*0*

其實我地e+十幾條友可能冇咩問題,仲運作都好順暢,但之前個貓網有成千幾人.. Shocked
仲有好多資料,,我e+驚ge係當如果e+呢個貓網起死回生番,多番好多sis入泥(←當然,呢個係好事)
但係好多係又註冊唔係又註冊...但真正上泥ge唔多lor真係..我最怕ge就係人太多..搞到佢死...
回頂端 向下
Babe
2L碼美人
2L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 4:54 pm

薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
=3=唔洗擔心*0*

其實我地e+十幾條友可能冇咩問題,仲運作都好順暢,但之前個貓網有成千幾人.. Shocked
仲有好多資料,,我e+驚ge係當如果e+呢個貓網起死回生番,多番好多sis入泥(←當然,呢個係好事)
但係好多係又註冊唔係又註冊...但真正上泥ge唔多lor真係..我最怕ge就係人太多..搞到佢死...
其實唔關人流事, 係免費ser耐唔耐都會死
係ser問題
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 4:56 pm

Babe 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
=3=唔洗擔心*0*

係ser問題

oh!~no.. Sad
um 點算?,,我地可以做d咩..?

ps..我想問..Admin同hebe你,係咪同一個人-[]-?
回頂端 向下
Babe
2L碼美人
2L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 5:11 pm

薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
=3=唔洗擔心*0*

係ser問題

ps..我想問..Admin同hebe你,係咪同一個人-[]-?
rabbit 個admin都唔存在既 哈哈 只係改野既工具
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 6:05 pm

Babe 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
=3=唔洗擔心*0*

係ser問題

haha,傻瓜,你講到好搞笑!! Embarassed 唔存在 Shocked
回頂端 向下
Babe
2L碼美人
2L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 8:01 pm

薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
Babe 寫到:
=3=唔洗擔心*0*

係ser問題

haha,傻瓜,你講到好搞笑!! Embarassed 唔存在 Shocked

佢除左改野-3-都唔會發表d咩既
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 8:06 pm

嘉嘉...大家當然都希望Admin會變返 cat 小貓子啦!!係咪?!
回頂端 向下
Babe
2L碼美人
2L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 9:02 pm

嘉嘉...大家當然都希望Admin會變返 cat 小貓子啦!!係咪?!
Very Happy 等待她的出現 哈哈
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 10:47 pm

但係小貓子應該唔會再理我地ga laaa,
今次多謝be比我快整個網出泥,如果唔係我地都唔知要等到幾時~ Rolling Eyes
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 10:48 pm

Babe 寫到:
Very Happy 等待她的出現 哈哈

但我覺得佢應該已經唔記得我地... pale
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 申請版主~已接受申請   申請版主~已接受申請 Empty周六 10月 18, 2008 10:52 pm

薰吱妹.艾比 寫到:

但係小貓子應該唔會再理我地ga laaa,
今次多謝be比我快整個網出泥,如果唔係我地都唔知要等到幾時~ Rolling Eyes

molala唔見左噤耐..希望佢everything's ok la~
回頂端 向下

申請版主~已接受申請
回頂端 
1頁(共2頁)前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 減肥討論區 :: 論壇公告-
前往: