小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES

向下 
4 posters
發表人內容
mandy
3L碼肥美人
3L碼肥美人
mandy

文章總數 : 109
年齡 : 114
注冊日期 : 2008-11-06

LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty
發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周六 3月 07, 2009 11:47 pm

咦, 係咪用暖水落果隻?
回頂端 向下
sugar_tonton
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 949
年齡 : 35
注冊日期 : 2008-10-16

LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty
發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周日 3月 08, 2009 12:58 am

mandy 寫到:

e...我冇聽過呢樣野添...係點架??
回頂端 向下
mandy
3L碼肥美人
3L碼肥美人
mandy

文章總數 : 109
年齡 : 114
注冊日期 : 2008-11-06

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周一 3月 09, 2009 8:42 pm

sugar_tonton 寫到:
mandy 寫到:

我記得loreal 有1隻係紅色既 ,
唔需要用眼部卸妝水, 只要用暖水就已經落到 -v-
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周一 3月 09, 2009 10:02 pm

mandy 寫到:
mandy 寫到:

我記得loreal 有1隻係紅色既 ,
唔需要用眼部卸妝水, 只要用暖水就已經落到 -v-

唔會係呢隻掛? 因為都幾多污糟野..落2次都未必落曬~
不過呢支野唔多似waterproof..亦好似唔見呢個字眼...
我覺得係正但落果陣真係....麻煩~~HAA
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

文章總數 : 323
年齡 : 34

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周二 3月 10, 2009 1:30 pm

又新出左隻!?
呢隻係係濃密定增長?!

我枝kiss me就用哂...
我第1枝mascara都係用loreal呢...真係幾好用...

佢新出呢隻持久同防水如何?!
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周二 3月 10, 2009 5:06 pm

米米子 寫到:
又新出左隻!?
呢隻係係濃密定增長?!

我第1枝mascara都係用loreal呢...真係幾好用...

增長濃密都得呀~~不過真係好多污糟野..睇你頂唔頂得順...

KISS ME我都有用..紫紅/棗紅色圓柱形果隻...呢隻唔洗搽BASE都效果好好~又平
而家用左幾日LOREAL PARIS呢支...相比KISS ME...我覺得KISS ME好D!
因為落妝真係麻煩左D...但效果跨張同更濃密加長既話呢..就LOREAL PARIS囉~~

你講緊"新出呢支找久同防水"係咪即係我講緊果支呢?
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周三 3月 11, 2009 2:24 pm

米米子 寫到:
又新出左隻!?
呢隻係係濃密定增長?!

增長濃密都得呀~~不過真係好多污糟野..睇你頂唔頂得順...

KISS ME我都有用..紫紅/棗紅色圓柱形果隻...呢隻唔洗搽BASE都效果好好~又平
而家用左幾日LOREAL PARIS呢支...相比KISS ME...我覺得KISS ME好D!
因為落妝真係麻煩左D...但效果跨張同更濃密加長既話呢..就LOREAL PARIS囉~~

污糟野係指?!?! 黑色粒粒!?
我本身隻眼係好容易出眼水加上有時要帶con...要用d超防水既...
講到kiss me真係超讚!!! 又平又好用 持久得黎又防水
我用緊呢隻kiss me係增長的(紫紅色) 佢唔洗搽base都好翹!!
另外我會用maxfactor既濃密 雖然呢隻完全防水 不過貪佢夠跨張

我係指你用緊呢隻loreal持久同防水呢!?
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周四 3月 12, 2009 3:42 pm

米米子 寫到:
米米子 寫到:
又新出左隻!?
呢隻係係濃密定增長?!

污糟野係指?!?! 黑色粒粒!?
我本身隻眼係好容易出眼水加上有時要帶con...要用d超防水既...
講到kiss me真係超讚!!! 又平又好用 持久得黎又防水
我用緊呢隻kiss me係增長的(紫紅色) 佢唔洗搽base都好翹!!
另外我會用maxfactor既濃密 雖然呢隻完全防水 不過貪佢夠跨張

我係指你用緊呢隻loreal持久同防水呢!?

係呀~~Very Happy 果d黑色粒粒~我唔知d形容?!
kiss me紫紅色係咪即係我講緊果支呢?圓柱形~好好用呀
你多眼水噤唔好買LOREAL喇...因為佢噤多黑色粒粒~我覺得多眼水同戴CON都唔好用!!
我呢2日都用返KISS ME~哈哈
睇尼呢個POST可以DELETE OR 改KISS ME=.=
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周四 4月 02, 2009 1:12 am

呵呵 最後我都係買返kiss me!!!
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周五 4月 03, 2009 2:35 pm

米米子 寫到:

keke. 其實日日搽都幾係野....冇心機 & 覺得好煩~~ 返工會唔會日日搽架你?? Very Happy
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周五 4月 03, 2009 11:27 pm

米米子 寫到:

keke. 其實日日搽都幾係野....冇心機 & 覺得好煩~~ 返工會唔會日日搽架你?? Very Happy

我做既工都見人嫁 死都化妝...哈哈
如果要返工既話我1定會搽 好少唔用!!
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周五 4月 03, 2009 11:58 pm

我化埋眼妝都可以成日比人話似未訓醒
一定係我技術太差 haha
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周一 4月 13, 2009 4:37 pm

米米子 寫到:

我眼睫毛好稀疏...搽左好怪
接受唔到...
加上我份工唔洗化妝都OK...

好少好少好少化AR =.=
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周二 4月 14, 2009 1:28 am

希離 寫到:
米米子 寫到:

接受唔到...

所以我用兩隻~~

好似話有隻野搽左之後d 眼睫毛會生得好靚既...有冇聽過?!
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周二 4月 14, 2009 6:07 am

希離 寫到:
米米子 寫到:

接受唔到...

搽左base先上應該會好好多?!
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294

發表主題: 回復: LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES   LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES Empty周二 4月 14, 2009 9:46 am

希離 寫到:
米米子 寫到:

接受唔到...

搽左base先上應該會好好多?!

都唔得姐,算啦...唉,
都睇慣左自己個樣了....
回頂端 向下

LOREAL PARIS - DOUBLE EXTENSION - BEAUTY TUBES
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 打扮區-
前往: