小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

~~髮尾油~~           

向下 
4 posters
發表人內容
sugar_tonton
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 949
年齡 : 35
注冊日期 : 2008-10-16

~~髮尾油~~            Empty
發表主題: ~~髮尾油~~              ~~髮尾油~~            Empty周二 4月 28, 2009 12:56 am

有冇用呀?
有既話,你地係洗完頭搽or其他?
如果洗完頭搽,搽完會吹頭嘛?
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 435
年齡 : 43
注冊日期 : 2008-11-09

發表主題: 回復: ~~髮尾油~~              ~~髮尾油~~            Empty周二 4月 28, 2009 3:14 am

呢樣野我以前都有用過
我以前係洗完頭之後,半乾果時搽架,搽完我就冇吹,因為搽完之後佢都幾貼,可能係重量問題啦
不過我用果陣已經係10年前既事,呢家D化妝品,謢膚野越出越新,唔知用法又會唔會改變左 Shocked Very Happy
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ~~髮尾油~~              ~~髮尾油~~            Empty周二 4月 28, 2009 10:31 am

perfectdark 寫到:
呢樣野我以前都有用過
我以前係洗完頭之後,半乾果時搽架,搽完我就冇吹,因為搽完之後佢都幾貼,可能係重量問題啦
不過我用果陣已經係10年前既事,呢家D化妝品,謢膚野越出越新,唔知用法又會唔會改變左 Shocked Very Happy

而家我要努力護髮!
琴晚陪個fd買染髮劑..then就順便問埋自己想買既野...
我問個sales我d頭髮係咪超乾旱..佢話都幾..特別髮尾...同埋d頭髮都幾幼...好多都斷左...見倒好多毛仔飛出尼..

最終買左支髮尾油&conditioner...琴晚兩者都用左..不錯不錯!
好用買埋treatment&shampoo先:p
回頂端 向下
chocolate
2L碼美人
2L碼美人

文章總數 : 291
年齡 : 42
注冊日期 : 2008-11-02

發表主題: 回復: ~~髮尾油~~              ~~髮尾油~~            Empty周二 4月 28, 2009 7:20 pm

sugar_tonton 寫到:
呢樣野我以前都有用過

而家我要努力護髮!
琴晚陪個fd買染髮劑..then就順便問埋自己想買既野...
我問個sales我d頭髮係咪超乾旱..佢話都幾..特別髮尾...同埋d頭髮都幾幼...好多都斷左...見倒好多毛仔飛出尼..

最終買左支髮尾油&conditioner...琴晚兩者都用左..不錯不錯!
我而家ge護髮方法係...避免染 & 電!!
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ~~髮尾油~~              ~~髮尾油~~            Empty周二 4月 28, 2009 7:22 pm

chocolate 寫到:
呢樣野我以前都有用過

而家我要努力護髮!

我而家ge護髮方法係...避免染 & 電!!

係呀 盡可能都唔好
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

文章總數 : 323
年齡 : 34

發表主題: 回復: ~~髮尾油~~              ~~髮尾油~~            Empty周四 4月 30, 2009 12:08 am

呢樣野我以前都有用過

而家我要努力護髮!

我e家都係好努力護髮呀...
我d頭髮超傷 我有打算用髮尾油
睇緊要邊隻好^^ 搵到好野再話比大家知!!
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ~~髮尾油~~              ~~髮尾油~~            Empty周四 4月 30, 2009 12:02 pm

米米子 寫到:
呢樣野我以前都有用過

而家我要努力護髮!

我e家都係好努力護髮呀...
我d頭髮超傷 我有打算用髮尾油
睇緊要邊隻好^^ 搵到好野再話比大家知!!

加油加油~~呵呵
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

文章總數 : 323
年齡 : 34

發表主題: 回復: ~~髮尾油~~              ~~髮尾油~~            Empty周二 五月 05, 2009 1:26 am

好唔開心呀 搵唔到!!!
搵到又買哂!!!!
大家有冇好介紹呀!?
回頂端 向下

~~髮尾油~~           
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 打扮區-
前往: