小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

健康食品

向下 
+2
mandy
米米子
6 posters
發表人內容
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

文章總數 : 323
年齡 : 34
注冊日期 : 2008-10-16

健康食品 Empty
發表主題: 健康食品   健康食品 Empty周二 五月 05, 2009 1:22 am

最近呢幾個月開始食 DHC既蜂膠 + VITAMIN B
食左差唔多3個月有多喇...
鼻敏感的確少左 面色就唔覺得有咩大改變喇

心思思想食靈芝同蟲草 見到有隻 "4xx" 各 3 盒
見又唔係太貴 大定有冇食過呀!?

仲有仲有聽朋友講食HYTHIOL-C 真係可以美白~~
搞到我勁想試 不過覺得貴貴地.... 唔知又有冇人有食呢...

一齊黎講下喇~~^^
回頂端 向下
mandy
3L碼肥美人
3L碼肥美人
mandy

文章總數 : 109
年齡 : 114
注冊日期 : 2008-11-06

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周五 五月 08, 2009 1:55 am

米米子 寫到:

搞到我勁想試 不過覺得貴貴地.... 唔知又有冇人有食呢...

一齊黎講下喇~~^^

我只係考試果陣有食魚油 + 益智寶 ( 補腦)

聽說HYTHIOL-C 在日本買會平1點 , 唔知係咪真 .,哈!
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周五 五月 08, 2009 12:40 pm

mandy 寫到:
米米子 寫到:

一齊黎講下喇~~^^

聽說HYTHIOL-C 在日本買會平1點 , 唔知係咪真 .,哈!

極有可能
日本藥房好多都好平。
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周五 五月 08, 2009 9:27 pm

希離 寫到:
mandy 寫到:
米米子 寫到:

一齊黎講下喇~~^^

極有可能
日本藥房好多都好平。

唔知台灣有冇得平呢....

魚油都有平平地 係咪補骨?!
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 435
年齡 : 43
注冊日期 : 2008-11-09

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周五 五月 08, 2009 10:57 pm

我都想食美白丸呀,不過我聽講HYTHIOL-C 要食成3個月以上架噃
我前幾日聽過fd講話完來有美白針打架,你有冇check過,不過好似講到好危險咁囉,同埋其實冇用喎
如果你真係去買HYTHIOL-C 既話,食左之後記得上黎講下有冇效呀,ahaha
不過我好想知你其實係剩係想美白定係去斑定係咩呢??
我d皮膚曬黑左之後就到呢家都白唔返喇
雖然我本身唔係話係白果類人,但係呢家曬一曬之後就有一層黑色既野包住咁
同埋黃囉d皮膚...好肉酸呀 Mad
人地話食多d維他命c既野會慢慢慢慢咁白返喎
白返係唔會即時,起碼要幾年....嘩.....諗起都.... affraid同長期同減肥使命實地博鬥一樣呀
不過上網睇過又有好多明白打美白針囉....
可能有錢人用名醫打會快d呀 scratch monkey
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周六 五月 09, 2009 11:40 am

perfectdark 寫到:
我都想食美白丸呀,不過我聽講HYTHIOL-C 要食成3個月以上架噃
我前幾日聽過fd講話完來有美白針打架,你有冇check過,不過好似講到好危險咁囉,同埋其實冇用喎
如果你真係去買HYTHIOL-C 既話,食左之後記得上黎講下有冇效呀,ahaha
不過我好想知你其實係剩係想美白定係去斑定係咩呢??
我d皮膚曬黑左之後就到呢家都白唔返喇
雖然我本身唔係話係白果類人,但係呢家曬一曬之後就有一層黑色既野包住咁
同埋黃囉d皮膚...好肉酸呀 Mad
人地話食多d維他命c既野會慢慢慢慢咁白返喎
白返係唔會即時,起碼要幾年....嘩.....諗起都.... affraid同長期同減肥使命實地博鬥一樣呀
不過上網睇過又有好多明白打美白針囉....
可能有錢人用名醫打會快d呀 scratch monkey

美白針都唔係最近,
都有幾年了,不過hk就呢1年先有...
其實打左會白,但係對身體有1定影響。

而食健康食品又好︿天然食品又好,
3個月係最起碼的。
當然每個人吸收能力都唔同,
有d人好命既,可能1個月都見效。

如果想全身白,可以沖涼時用牛奶+麥皮攪成糊仔,
按摩全身,等佢hea一陣,再洗左佢。
會又白又滑咖〝
呢個係希離自己以前既習慣...
呢2年搬左去男朋友到就冇再咁做了,
真係冇咁白呢。

另外飲檸檬水、食橙、提子、乳酪都會白。
反而平時防晒做得好d仲好。
回頂端 向下
mandy
3L碼肥美人
3L碼肥美人
mandy

文章總數 : 109
年齡 : 114
注冊日期 : 2008-11-06

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周日 五月 10, 2009 3:38 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
mandy 寫到:
米米子 寫到:

一齊黎講下喇~~^^

極有可能
日本藥房好多都好平。

魚油係for 血管 , 同埋提升腦力
因為有奧米加 3 Razz
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周四 五月 21, 2009 3:56 pm

mandy 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
mandy 寫到:
米米子 寫到:

一齊黎講下喇~~^^

極有可能
日本藥房好多都好平。

魚油係for 血管 , 同埋提升腦力
因為有奧米加 3 Razz

哦~~ 魚干油好似又唔同~~
我記得有兩隻嫁...

HYTHIOL-C真係貴貴咁 食lemon算...哈哈
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周一 五月 25, 2009 3:16 pm

講番美白,
其實食落肚既,維他命C,通常1入到體內已經俾其他器官攝取左去,
唔可以真係去到皮膚。

而搽在面上既維他命C〝有D都唔OK咖。
一定要「穩定性好強的維他命C」先真係 WORK
回頂端 向下
eeyore_ada
L碼美人
L碼美人
eeyore_ada

文章總數 : 439
年齡 : 36
注冊日期 : 2008-11-02

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周五 7月 24, 2009 3:56 am

米米子 寫到:

一齊黎講下喇~~^^

貴唔貴呀??
唉~~講起鼻敏感.....
諗起就唔開心~~
好辛苦的~
話來就來ge佢(鼻敏感) Sleep
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周四 7月 30, 2009 3:08 pm

eeyore_ada 寫到:
米米子 寫到:

一齊黎講下喇~~^^

貴唔貴呀??
諗起就唔開心~~
好辛苦的~

蜂膠唔貴丫...平均 $6x 到 1 個月喇
我食左 3 個月..

我鼻敏感都好勁嫁 試過鼻敏感到有期成日流鼻血
我睇醫生 醫生話我個鼻膜好薄 但e家好左好多lu...
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周四 7月 30, 2009 3:09 pm

最近我開始飲蛋白質粉,
開始見效...皮膚真係好左d。
再飲落去睇下點先。
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周四 7月 30, 2009 5:26 pm

希離 寫到:
最近我開始飲蛋白質粉,
再飲落去睇下點先。

有咩改善?!
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周四 7月 30, 2009 5:29 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
最近我開始飲蛋白質粉,
再飲落去睇下點先。

有咩改善?!

兩邊面毛孔細左。
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周一 8月 24, 2009 4:04 am

1唔食 鼻敏感返哂黎 好煩呀!!!!!
回頂端 向下
chocolate
2L碼美人
2L碼美人

文章總數 : 291
年齡 : 42
注冊日期 : 2008-11-02

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周二 8月 25, 2009 3:10 pm

米米子 寫到:
米米子 寫到:

一齊黎講下喇~~^^

貴唔貴呀??
諗起就唔開心~~
好辛苦的~

我食左 3 個月..

其實鼻膜薄,
唔去E生度電一電佢?
我未婚夫上次整一整.
由以前1個WK最少流一次鼻血
變左1年最多流一次喇!!
你都睇睇佢LA!
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

健康食品 Empty
發表主題: 回復: 健康食品   健康食品 Empty周二 8月 25, 2009 3:16 pm

chocolate 寫到:
米米子 寫到:
米米子 寫到:

一齊黎講下喇~~^^

貴唔貴呀??
諗起就唔開心~~
好辛苦的~

我食左 3 個月..

其實鼻膜薄、
唔去E生度電一電佢?
我未婚夫上次整一整.
由以前1個WK最少流一次鼻血
變左1年最多流一次喇!!
你都睇睇佢LA!

電 1 電 ?!?!?冇聽過wo 係點嫁!?

佢次次都係開 d 藥 比我

仲要我加100蚊1枝既鼻水藥 好煩...
回頂端 向下

健康食品
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 打扮區-
前往: