小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥

向下 
5 posters
前往頁面 : 1, 2  下一步
發表人內容
eeyore_ada
L碼美人
L碼美人
eeyore_ada

文章總數 : 439
年齡 : 36
注冊日期 : 2008-11-02

♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty
發表主題: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周五 7月 24, 2009 3:59 am

大家用開d咩方法來脫毛ge呢???

其實...我最近想買脫毛器......

睇中ge那個都差唔多要幾百蚊~
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

文章總數 : 323
年齡 : 34
注冊日期 : 2008-10-16

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 3:11 pm

脫毛器最好個隻要$9xx定$8xx
最平我見過1xx都有
但好痛嫁wo... 我手腳都唔脫的...
"奕下"就自己夾.... 不過就要d時候囉...
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 3:12 pm

米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

用蜜蠟囉,我幫你....
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

文章總數 : 986
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-10-17

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 4:51 pm

米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

麵妹,自己夾,你唔會覺得好辛苦咩?
我好耐之前試過一次,真係痛苦到^$%$%$...
因為除左會睇到鬥雞之外,隻手會好肉酸~ silent
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 5:21 pm

希離 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

-00-" help!!! 我唔要呀~~變態!!!!
我幫你就得 呵呵
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 5:23 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

我幫你就得 呵呵

我得好少,
唔洗LA,我唔洗10分鐘就清晒。
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 5:24 pm

薰吱妹.艾比 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

會嫁 所以要d時間 我有用鏡 所以冇鬥雞丫.

丫....仲有既係 如果自己夾 先放個夾落雪櫃 1 陣 夾個陣會有咁痛嫁^^
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 5:25 pm

希離 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

我幫你就得 呵呵

我得好少,

手毛我1定唔會脫...
腳毛我有都唔想脫..哈哈
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 5:26 pm

米米子 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

丫....仲有既係 如果自己夾 先放個夾落雪櫃 1 陣 夾個陣會有咁痛嫁^^

其實如果條條你都係連根拔,會睇到個毛頭黑色一粒野,
久而久之就會越來越少。
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 5:27 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

我幫你就得 呵呵

我得好少,

手毛我1定唔會脫...
腳毛我有都唔想脫..哈哈

手毛我唔會,
腳毛一時時,
另外......HAHAHA
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 5:28 pm

希離 寫到:
米米子 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

久而久之就會越來越少。

覺得愈來愈多...-00-"
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周四 7月 30, 2009 5:29 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

久而久之就會越來越少。

覺得愈來愈多...-00-"

咁一定係你冇連根拔
回頂端 向下
eeyore_ada
L碼美人
L碼美人
eeyore_ada

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周六 8月 01, 2009 1:11 am

咁姐係你o地冇用開脫毛器......?? Shocked

想buy係覺得好方便咁~~特別係for雙腳~
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周六 8月 01, 2009 2:46 am

eeyore_ada 寫到:

我本來想買之前見賣廣告賣到好行個個係唔係飛利€浦?@@
回頂端 向下
eeyore_ada
L碼美人
L碼美人
eeyore_ada

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周六 8月 01, 2009 4:34 am

薰吱妹.艾比 寫到:

唔知係飛利浦or樂聲///
因為佢o地兩個的廣告都係賣到好行~ study
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周六 8月 01, 2009 10:30 am

可能係我得好少毛毛既關係,所以覺得唔洗咁大費周章去買啦...jaja
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周六 8月 01, 2009 2:24 pm

薰吱妹.艾比 寫到:

唔知係飛利浦or樂聲///
因為佢o地兩個的廣告都係賣到好行~ study

對對對!!! 佢地真係賣到超行!!! Embarassed
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周六 8月 01, 2009 9:04 pm

我冇用開呀

但都知道每隻牌子有咩唔同囉 因為我賣過~

你睇中邊隻!?
回頂端 向下
sugar_tonton
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 949
年齡 : 35

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周六 8月 08, 2009 1:59 pm

米米子 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

夾 ~~> 10萬個頭暈~
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周六 8月 08, 2009 2:04 pm

我用過家姐買果個脫毛機..係幾乾淨不過都幾痛~
又好易整到流血..HAHAHAHAH可能我粗魯啦~~?!
我唔記得咩牌子
$1000噤上下?! 定係$900幾..forgot!!
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周日 8月 09, 2009 3:23 pm

sugar_tonton 寫到:
米米子 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
米米子 寫到:
最平我見過1xx都有

夾 ~~> 10萬個頭暈~

哈哈 起初都會 之後夾開都ok
冇法喇 就算有折都買唔起... 對我黎講貴左d...
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周日 8月 09, 2009 3:25 pm

我唔記得咩牌子

1 開始用 1 定痛 佢 1 次過幾個位拔走d毛 "隻隻牌子唔同"
用到流血-00-" 哈哈 咁你要小心d 唔好太大力...
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周日 8月 09, 2009 11:33 pm

米米子 寫到:
我唔記得咩牌子

1 開始用 1 定痛 佢 1 次過幾個位拔走d毛 "隻隻牌子唔同"

所以我而家諗緊買唔買好~~ bounce
永久脫毛果d又信唔過...
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周一 8月 10, 2009 3:58 pm

米米子 寫到:
我唔記得咩牌子

咁你有冇去睇!?

永久個d信唔過?!?!
唔係要做n次e上先得嫁咩.... 記得都幾貴下~
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥   ♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥ Empty周一 8月 10, 2009 6:29 pm

米米子 寫到:
米米子 寫到:
我唔記得咩牌子

咁你有冇去睇!?

永久個d信唔過?!?!
唔係要做n次e上先得嫁咩.... 記得都幾貴下~

永久脫毛個d因人而異,有d人好順利,因為脫完之後會出紅點,好似話會敏感,
then,同埋我之前上網睇過

無論係有信譽又好,冇信譽都好, 都一定會有事,
所以呢個亦係我同身邊朋友一直唔敢去永久脫0既原因 Wink
回頂端 向下

♥♥♥ 毛毛的脫落♥♥♥
回頂端 
1頁(共2頁)前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 打扮區-
前往: