小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

眼影膏定眼線筆家眼線液??

向下 
5 posters
發表人內容
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294
注冊日期 : 2008-10-16

眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty
發表主題: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周四 7月 30, 2009 11:05 am

而家好興畫條個尾尾向上彎少少既貓眼...
大家用開邊隻牌子同埋款式呀??
邊種好用??

有冇人用bobbi brown??
mayballine都出左隻話last for 24小時的...

大家分享下心得啦*
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

文章總數 : 323
年齡 : 34

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周四 7月 30, 2009 2:56 pm

唔係個個人晝到貓眼嫁...

我自用緊眼線筆...容易上手
不過佢係粉粉地 個頭好易斷 晝出黎我覺得好粗 眼尾位做唔到我想要個種

我自己想買眼線膠用...但等我用完個枝先...

你講起bobbi brown...
前幾日先送左bobbi brown既眼線膠比個朋友
個sales仲叫我買埋佢枝筆刷....筆刷都幾貴..."我覺得"
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周四 7月 30, 2009 3:07 pm

米米子 寫到:

不過佢係粉粉地 個頭好易斷 晝出黎我覺得好粗 眼尾位做唔到我想要個種

個sales仲叫我買埋佢枝筆刷....筆刷都幾貴..."我覺得"

我覺得我而家枝"眼線水筆"唔好用,又易甩〝
不過撞手神時,畫到向上戚果下野。
所以買左眼線膠,
未...用...haha

bobbi brown...個筆好似180蚊咁上下??
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周四 7月 30, 2009 5:33 pm

希離 寫到:
米米子 寫到:

所以買左眼線膠,

眼線液好難用 難上手 識既話就晝得靚同時可以做出你想要個隻貓眼...

枝筆好似要150 e 上 !!! 唔係好記得喇

我想試bobbi brown既遮霞 佢有 3 隻 隻隻過200!!!
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周四 7月 30, 2009 5:36 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:

所以買左眼線膠,

眼線液好難用 難上手 識既話就晝得靚同時可以做出你想要個隻貓眼...

我想試bobbi brown既遮霞 佢有 3 隻 隻隻過200!!!

想遮印印定眼圈呀??
我覺得印印好易...眼圈就靠自己訓多D。
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周五 7月 31, 2009 1:56 pm

希離 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:

所以買左眼線膠,

想遮印印定眼圈呀??

佢遮黑眼圈又唔同嫁 用完又要落多隻遮霞咁...
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周五 7月 31, 2009 2:31 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:

所以買左眼線膠,

想遮印印定眼圈呀??

咁煩....早d訓啦
回頂端 向下
chocolate
2L碼美人
2L碼美人

文章總數 : 291
年齡 : 42
注冊日期 : 2008-11-02

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周五 7月 31, 2009 6:07 pm

我用緊植村秀ge眼線筆, 較為粗身, 但啱初學者用.
我想買埋KOJI的眼線線筆...D人話好好用.
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周六 8月 01, 2009 10:31 am

開左黎試玩啦,
原來好好用,
因為個毛毛筆頭直情好似以前畫畫既毛筆仔咁,
但佢就更加軟軟軟+好薄咁...

所以慢慢畫都唔會手震唔好出界唔會花,,,
好好用!!
回頂端 向下
肥馬
終極肥美人
終極肥美人

文章總數 : 9
年齡 : 36
注冊日期 : 2008-11-25

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周日 8月 02, 2009 10:37 pm

我而家用緊mj個一隻眼線液(筆咁既樣,金色既)
我超油眼都last到一日
另外gosh個隻pencil都好似幾好用
回頂端 向下
sugar_tonton
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 949
年齡 : 35

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周二 8月 04, 2009 8:11 am

用過噤多款式我始終都係鐘意用刨既eyeliner...
要講防水&持久功效了得... 我用過 KOJI SPRINGHEART最好囉...冇人支及佢~我係SASA買既..仲要好平~~
係我用過噤多支最WATERPROOF & 持久!!
如果買睇清楚後面D字, 因為眉筆同EYELINER好似架..果次買比家姐都買錯左~HAHA

膏, 液果D我唔鐘意用~ 好麻煩
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周二 8月 04, 2009 8:13 am

之前用眼線膠, 支筆次次要洗...OH~
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周一 8月 24, 2009 4:03 am

sugar_tonton 寫到:
之前用眼線膠、支筆次次要洗...OH~

係呀...唔洗會變硬 好難用....
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周一 8月 24, 2009 4:06 am

希離 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:

所以買左眼線膠,

想遮印印定眼圈呀??

咁煩....早d訓啦

訓得到就唔洗煩~
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周一 8月 24, 2009 2:38 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:

所以買左眼線膠,

想遮印印定眼圈呀??

咁煩....早d訓啦

訓得到就唔洗煩~

你晚晚玩電腦....
同埋你有NOSE敏感,係會有黑眼圈的..
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周日 9月 20, 2009 1:06 am

黑眼圈形成有好多因素, 想掉左佢其實都幾難 ~ Mad
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 眼影膏定眼線筆家眼線液??   眼影膏定眼線筆家眼線液?? Empty周日 9月 20, 2009 3:02 am

sugar_tonton 寫到:
黑眼圈形成有好多因素, 想掉左佢其實都幾難 ~ Mad

鼻敏感既人特別勁...
回頂端 向下

眼影膏定眼線筆家眼線液??
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 打扮區-
前往: