小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

大家點睇o靚模呀??

向下 
+4
yamaha
薰妹.
院長
希離
8 posters
發表人內容
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294
注冊日期 : 2008-10-16

大家點睇o靚模呀?? Empty
發表主題: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 02, 2009 11:49 am

而家連d model 、明星、詹,瑞文都開口鬧...
我睇了朋友放上網的周秀娜寫真...
靚就幾靚,不過有D太刻意賣弄,好肉酸...
反而佢最初最初1張BIKINI相果時型型地幾好,
之後果D刷牙...滴牙膏落胸,又要再大特寫影住個胸...
好CHEAP...
回頂端 向下
院長
中碼美人
中碼美人
院長

文章總數 : 1654
年齡 : 51
注冊日期 : 2008-10-31

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 02, 2009 12:08 pm

勁憎 咸書
no eye see
Mad
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

文章總數 : 986
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-10-17

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 02, 2009 3:10 pm

其實周秀娜未紅之前,當佢仲係做緊 model 仔影下d旅行雜誌相個陣,
我真係幾欣賞佢,因為佢個body真係好好,同埋佢個樣又唔差,都幾sweet ge,

但係自從娛圈有"勁多"連名都未記得切o既「o靚模」不停湧出泥,
搞到本身已經亂o既娛圈變得更加一發不可收拾,
正如陳志雲個句,娛圈係需要「o靚模」,但唔係咁多囉~
越泥越勁,越泥越多十幾廿歲,但個樣又唔係好靚,
真係可能斬左個頭之後個個「o靚模」都係賣身材,冇特色。

至於佢地o既寫真集....我只能說...「感性」「性感」差好少,
我未睇過佢地個d寫真,但係我覺得jm潛左水有一陣子,雖然依家投靠黎明,
而ab依家就上左位,我見過ab o既封面,我覺得幾順眼,
如果要講「o靚模」之中,我只係欣賞jm同ab,起碼佢地真努力左一段時間先出名。

講番寫真,咁耐以來,只有2個人o既寫真,我先覺得真係寫真~就係TWINS Exclamation
耐冇打呢個字,都有d生疏,因為寫真集係因為佢地先興番出,
同埋我覺得只有佢地個本寫真先叫「寫真集」,

寫真集之名 係將最自然同魅力影下來o既一本書,至twins,我覺得佢地就真係做到,
「影泳衣相又冇淫蕩o既感覺」,唔同周秀娜個d咁,好似叫人除佢件衫咁,
講身材,twins又唔係好似周秀娜咁,所以我真係覺得如果唔係呀嬌單野,我只能夠接受TWINS個本寫真集 Very Happy
回頂端 向下
yamaha
3L碼肥美人
3L碼肥美人
yamaha

文章總數 : 127
注冊日期 : 2008-11-02

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 02, 2009 3:35 pm

angelababy同janiceman都無咩問題
但系其他真系無咩眼睇 Twisted Evil
嘉嘉我以前都有買twins寫真集啊,幾清純 Cool
而家果d.......
不過我都系中意model,o靚模唔夠氣勢 afro
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 02, 2009 11:42 pm

yamaha 寫到:
而家果d.......

係囉~ 真係頂唔順個d 咩dada呀,ainnie G 呀個d..真係好想嘔..
仲有,其實ainnie G 係我朋友o既朋友o既朋友,
但係我識佢佢唔識我,其實佢之前都一係好一般o既model仔,,,仲要係紅唔起個隻,因為係幫個d龍友做model,唔知佢上過雜誌未

不過之後我聽佢講話:: "寧願人地話佢似leah dizon,都唔想人地話佢似ab"個刻,
我真係心諗::你唔係真係以為自己係名模呀?!-[]-||||

ab都係你呢班「o靚模」o既始祖,
佢似ab咁紅已經執到,仲想好似leah dizon咁-.-
我真係覺得佢發緊夢囉~ Wink
回頂端 向下
yamaha
3L碼肥美人
3L碼肥美人
yamaha

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周一 8月 03, 2009 12:42 am

薰吱妹.艾比 寫到:
yamaha 寫到:
而家果d.......

係囉~ 真係頂唔順個d 咩dada呀,ainnie G 呀個d..真係好想嘔..
但係我識佢佢唔識我,其實佢之前都一係好一般o既model仔,,,仲要係紅唔起個隻,因為係幫個d龍友做model,唔知佢上過雜誌未

不過之後我聽佢講話:: "寧願人地話佢似leah dizon,都唔想人地話佢似ab"個刻,
我真係心諗::你唔係真係以為自己係名模呀?!-[]-||||

silent silent 寧願人地話佢似leah dizon,都唔想人地話佢似ab affraid affraid

距以為距系邊個- -

我覺得距似以前既ab Twisted Evil
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周一 8月 03, 2009 1:36 am

yamaha 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
yamaha 寫到:
而家果d.......

silent silent 寧願人地話佢似leah dizon,都唔想人地話佢似ab affraid affraid

距以為距系邊個- -

對對對!! 你話邊有咁o既人?!!
好彩佢唔係話lena je-.-唔係我真係同佢死過~

係呀,佢似ab未整之前!,
下巴勁兜,個嘴又成條腸咁~!!! affraid
回頂端 向下
eeyore_ada
L碼美人
L碼美人
eeyore_ada

文章總數 : 439
年齡 : 36

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周二 8月 04, 2009 11:36 pm

薰吱妹.艾比 寫到:
yamaha 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
yamaha 寫到:
而家果d.......

距以為距系邊個- -

ab有整嫁咩原來.....
真係唔知佢有冇整....
因為睇d雜誌話佢拿返晒細個d相出來~

但唔係又話人紅自然靚ma? Wink
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 435
年齡 : 43
注冊日期 : 2008-11-09

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周五 8月 07, 2009 10:10 pm

你上youtube搜尋,有ab既之前之後!我仲發覺左一樣野呀,原來賓淇步都有整過架!!仲差好遠果隻呀!我以為佢天生既添呀,因為我一直都覺得佢好靚架
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周五 8月 07, 2009 11:24 pm

eeyore_ada 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:

ab有整嫁咩原來.....
真係唔知佢有冇整....
因為睇d雜誌話佢拿返晒細個d相出來~

但唔係又話人紅自然靚ma? Wink

係呀,佢應該有整,如果佢冇整,咁點解唔去醫院照一照,
X光片出泥,或者搵個醫生CHECK下佢,冇整0既話,班狗仔都冇野講啦~

人紅自然靚 = 人紅多JOB有錢去整容 Rolling Eyes
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周五 8月 07, 2009 11:28 pm

perfectdark 寫到:
你上youtube搜尋,有ab既之前之後!我仲發覺左一樣野呀,原來賓淇步都有整過架!!仲差好遠果隻呀!我以為佢天生既添呀,因為我一直都覺得佢好靚架

我自己就覺得賓淇步麻麻地,
因為我感受唔到佢0既魅力~ Wink
回頂端 向下
eeyore_ada
L碼美人
L碼美人
eeyore_ada

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周六 8月 08, 2009 3:04 am

大家點睇o靚模呀?? P1_1

大家點睇o靚模呀?? P1_2

大家點睇o靚模呀?? 22ec1p88new

第3張仲可能係露乳暈 Shocked Shocked Shocked
回頂端 向下
sugar_tonton
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 949
年齡 : 35

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 09, 2009 12:09 am

大家點睇o靚模呀?? P1_1

大家點睇o靚模呀?? P1_2

大家點睇o靚模呀?? 22ec1p88new

第3張仲可能係露乳暈 Shocked Shocked Shocked

第2張完全唔知想點~~~
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 09, 2009 4:15 am

喂,d相係邊度搵返黎架?!
哈哈,真係好淫喎,呢d相擺明係影黎引痳甩佬架啦,但點知d未成年既咸濕仔又排除去買
喂,我真係睇到第3張真係露左乳暈喎!比d有錢佬睇下你咩色呀 Laughing Laughing Laughing 岩既就上果隻,ahaha
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 09, 2009 6:05 am

我岩岩睇左d相........我真係覺得佢好肉酸!!!
影寫真影到露乳暈!!!!.....我真係接受唔到........
呢本好明顯係一本av寫真啦好冇呀?!!! Evil or Very Mad

真係好清楚睇到佢露乳暈,
點解仲可以出街?!!!!
回頂端 向下
yamaha
3L碼肥美人
3L碼肥美人
yamaha

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 09, 2009 2:28 pm

糖糖:我都覺得第二張唔知想點- -
嘉嘉:你好早起身啊XD
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 09, 2009 2:58 pm

yamaha 寫到:

而家d model多到都記唔切邊個打邊個..幾日出一個什至再多添...
質數同要求同以前爭得遠...

點解d制度&要求要搞到噤呢.. bounce
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 09, 2009 3:25 pm

yamaha 寫到:

哈 係呀ma妹,本來諗住訓唔著上一上貓網,
可惜!! 見到d咁0既野-.-
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 09, 2009 9:47 pm

靚模既定義就係未接受過訓練但係有身材既model丫嘛,遲下你地就可能接受得到架喇,ahaha
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周日 8月 09, 2009 11:55 pm

靚模既定義就係未接受過訓練但係有身材既model丫嘛,遲下你地就可能接受得到架喇,ahaha

我只係唔想香港Model既質數由以前變到而家噤....再一路落囉..
哈哈~ 無奈!!
回頂端 向下
芝方
4L碼肥美人
4L碼肥美人
芝方

文章總數 : 30
年齡 : 34
注冊日期 : 2008-10-27

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周一 8月 10, 2009 8:59 pm

angelababy個本幾好睇呀, 唔色情有靚景
周秀娜真係.... 同FREEZE 爭飯開爭老細咁款, 唔想再見到佢! Evil or Very Mad
回頂端 向下
http://hk.auctions.yahoo.com/hk/booth/gourdeeee
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周二 8月 11, 2009 3:48 pm

sugar_tonton 寫到:

我只係唔想香港Model既質數由以前變到而家噤....再一路落囉..
哈哈~ 無奈!!

ME TOO,我覺得e+ d model同以前已經唔同左好多~ silent
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周二 8月 11, 2009 3:48 pm

芝方 寫到:
angelababy個本幾好睇呀, 唔色情有靚景
周秀娜真係.... 同FREEZE 爭飯開爭老細咁款, 唔想再見到佢! Evil or Very Mad

哈哈!!! 係呀!!!同FREEZE 爭飯開~~! What a Face
回頂端 向下
eeyore_ada
L碼美人
L碼美人
eeyore_ada

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周四 9月 10, 2009 3:22 pm

薰妹. 寫到:

哈哈~ 無奈!!

ME TOO,我覺得e+ d model同以前已經唔同左好多~ silent

佢o地根本唔可以叫做model...... Suspect
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 大家點睇o靚模呀??   大家點睇o靚模呀?? Empty周四 9月 10, 2009 4:20 pm

薰妹. 寫到:

哈哈~ 無奈!!

佢o地根本唔可以叫做model...... Suspect

對~!!!!
回頂端 向下

大家點睇o靚模呀??
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 聊天區-
前往: