小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

世界之細

向下 
+5
米米子
芝方
薰妹.
院長
mysteryanb
9 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294
注冊日期 : 2008-10-16

世界之細 - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周二 8月 18, 2009 7:20 pm

小雲妹 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
小雲妹 寫到:
haha,我前日同希離check-in呀...
勁surprise呀...
佢唔行近d我都唔知係佢呀 Laughing ...

下?!!! 呠呠~ 真ga?!!!!
哈哈! 呢個世界真係好細,希離認到你嗎@@?
佢認得我呀,,haha...
我都奇怪點解有個女子唔排其他隊,,,要排我果度...haha...

其實希離都唔係肥...
如果再加多少少打扮...應該會更靚...

我當時望左一眼就覺得係你了,
仲諗緊唔知你會唔會認得我添。
haha*
果日我一早起身,都唔想攪咩,就啦啦聲出發了,
第1次1個人搭飛機,驚驚地咖嘛都,,,,卡*
遇上熟人都冇咁驚。
thx你呀。
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周二 8月 18, 2009 7:21 pm

米米子 寫到:
小雲妹 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
小雲妹 寫到:

我都奇怪點解有個女子唔排其他隊,,,要排我果度...haha...

其實希離都唔係肥...

同意......4年前第1次見佢 我都咁講!!!

4年咋咩我地識左??
好似好耐咁...
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周二 8月 18, 2009 7:22 pm

芝方 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
chocolate 寫到:
小雲妹 寫到:
佢索左好多所以你唔認得佢哩~HEHE!

咁希離係靚女嘛! @@
認唔出都唔奇呀,同埋我見到希離佢都好快落到磅,
加上希離咁識扮靚,一定比我地岩岩見到佢個陣靚0既~ cheers
上2個月希離幫趁我買左對水BOOTS, 交收時見佢真係瘦左好多呀!

失戀姐......
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周二 8月 18, 2009 7:24 pm

米米子 寫到:
芝方 寫到:
但希離好似係用英文名開ACCOUNT嫁、可能有2個ACC. 吧 Laughing

各位貓友請到我的拍賣場-- 加大碼特賣場 參觀:
網址: http://hk.auctions.yahoo.com/hk/booth/gourdeeee

佢出名 個個都識佢呀 哈哈

我本身用英文名,
3個月前,忽然想有少少改變,所以用中文版、用埋中文名囉。
我得1個acc咖咋。
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周二 8月 18, 2009 7:26 pm

小雲妹 寫到:

幾驚會嚇親你...卡卡!!
回頂端 向下
小雲妹
4L碼肥美人
4L碼肥美人

文章總數 : 80
注冊日期 : 2008-10-18

發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周三 8月 19, 2009 2:15 am

希離 寫到:
小雲妹 寫到:

冇la...我就嚇親你...haha...眼圈大到爆 Laughing ...

不過你比以前成熟左...
有女人味呢 Cool !!
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周三 8月 19, 2009 3:06 pm

小雲妹 寫到:
希離 寫到:
小雲妹 寫到:

冇la...我就嚇親你...haha...眼圈大到爆 Laughing ...

不過你比以前成熟左...
有女人味呢 Cool !!

我都覺得你大個女左,出黎做事係唔同d。
好叻叻哦*

我老左就真啦....>~<
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

文章總數 : 323
年齡 : 34

發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周四 8月 20, 2009 4:16 pm

希離 寫到:
米米子 寫到:
小雲妹 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
小雲妹 寫到:

其實希離都唔係肥...

4年咋咩我地識左??
好似好耐咁...

唉.....
係呀...我老左 4 年 .....
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 世界之細   世界之細 - 頁 2 Empty周四 8月 20, 2009 4:25 pm

米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:
小雲妹 寫到:
薰吱妹.艾比 寫到:
小雲妹 寫到:

其實希離都唔係肥...

4年咋咩我地識左??
好似好耐咁...

唉.....
係呀...我老左 4 年 .....

車,我冇份老咩...
回頂端 向下

世界之細
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 聊天區-
前往: