小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

eye gel / eye cream

向下 
4 posters
發表人內容
sugar_tonton
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 949
年齡 : 35
注冊日期 : 2008-10-16

eye gel / eye cream Empty
發表主題: eye gel / eye cream   eye gel / eye cream Empty周五 10月 09, 2009 1:01 pm

我試過唔同牌子既眼霜, 但次次用完後第2朝訓醒都係腫曬既對眼..
不過我都好想去黑眼圈....你地覺得搽呢D係咪真係有用呢?

黑眼圈真係好難除掉, 又要配合好多野...
良好作息時間, 心境保持開朗..........好多好多呢,,,
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

文章總數 : 986
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-10-17

發表主題: 回復: eye gel / eye cream   eye gel / eye cream Empty周六 10月 10, 2009 8:30 pm

sugar_tonton 寫到:
我試過唔同牌子既眼霜, 但次次用完後第2朝訓醒都係腫曬既對眼..

良好作息時間, 心境保持開朗..........好多好多呢,,,

糖糖,我都係有黑眼圈o既人,又係一起身隻眼都腫腫地個d,
不過我黑眼圈唔係話超深,反而眼袋大d,
所以平時我都唔用眼霜,

之前,睇完個台灣美容節目,佢話按摩同埋早d訓,唔好食咁多含鹽份o既野,
之後我見冇野做屎忽痕,個個星期就晚晚都沖完涼,之後都係簡簡單單查爽膚水之後再查cream,
咁係查cream o既同時,順便按下眼周圍,輕輕力,打圈,then早d睡,
個排我病緊,每日都食好多藥,我係個d一食藥就腫o既人,
第2朝起身,我發覺黑眼圈係淺d ga,不過因為我食緊藥,點都會有d腫,但好明顯係有分別 lor-3-
回頂端 向下
Babe
2L碼美人
2L碼美人

文章總數 : 295
注冊日期 : 2008-10-15

發表主題: 回復: eye gel / eye cream   eye gel / eye cream Empty周日 10月 11, 2009 12:02 pm

我既黑眼圈唔算嚴重
依家用果隻唔會腫 眼霜 幾好用
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: eye gel / eye cream   eye gel / eye cream Empty周日 10月 18, 2009 9:55 pm

薰妹. 寫到:

糖糖,我都係有黑眼圈o既人,又係一起身隻眼都腫腫地個d,
不過我黑眼圈唔係話超深,反而眼袋大d,
所以平時我都唔用眼霜,

之前,睇完個台灣美容節目,佢話按摩同埋早d訓,唔好食咁多含鹽份o既野,
之後我見冇野做屎忽痕,個個星期就晚晚都沖完涼,之後都係簡簡單單查爽膚水之後再查cream,
咁係查cream o既同時,順便按下眼周圍,輕輕力,打圈,then早d睡,
個排我病緊,每日都食好多藥,我係個d一食藥就腫o既人,
第2朝起身,我發覺黑眼圈係淺d ga,不過因為我食緊藥,點都會有d腫,但好明顯係有分別 lor-3-

搽眼霜...明明雙眼皮好多時第2朝都變左單眼皮or其中1隻眼腫左...HAHA好無奈~
而家多數尼講都係內雙眼皮, 但有d日子molala勁雙眼皮架wor~ 變變變........-_-
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: eye gel / eye cream   eye gel / eye cream Empty周日 10月 18, 2009 9:56 pm

Babe 寫到:

我既黑眼圈唔算嚴重

咩牌子呢? I love you
回頂端 向下
Babe
2L碼美人
2L碼美人

文章總數 : 295
注冊日期 : 2008-10-15

發表主題: 回復: eye gel / eye cream   eye gel / eye cream Empty周一 10月 19, 2009 6:31 pm

Babe 寫到:

我既黑眼圈唔算嚴重

咩牌子呢? I love you

ingrid millet既魚子眼霜 美容院牌子
回頂端 向下
chocolate
2L碼美人
2L碼美人

文章總數 : 291
年齡 : 42
注冊日期 : 2008-11-02

發表主題: 回復: eye gel / eye cream   eye gel / eye cream Empty周一 11月 16, 2009 10:40 am

我早上用biotherm美白系列
晚上用新出嗰條line.

之前試過用ultimaii冇用biotherm美白...黑眼圈即時跑左出黎!
回頂端 向下

eye gel / eye cream
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 打扮區-
前往: