小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

25歲之後, d代謝真係差左好多----

向下 
+4
perfectdark
希離
藤井八雲
chukapple
8 posters
前往頁面 : 1, 2  下一步
發表人內容
chukapple
4L碼肥美人
4L碼肥美人
chukapple

文章總數 : 29
年齡 : 40
注冊日期 : 2010-05-10

25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty
發表主題: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周三 五月 26, 2010 12:06 am

唉, 想當年本小姐18~22個陣, 都試過一星期減5磅/ 1個月減8磅...

依家....好辛苦先減到1磅, 果然一過25歲....d代謝真係好鬼差....

我好懷疑自己連呼吸都會肥 elephant

唯有努力d減 geek
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

文章總數 : 551
年齡 : 42
注冊日期 : 2009-06-23

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周三 五月 26, 2010 1:21 am

老夫28歲果陣都仲試過一星期減7磅(水腫)..一個月12磅...
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294
注冊日期 : 2008-10-16

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周三 五月 26, 2010 2:42 pm

我18歲時試過3星期減20磅...-.-
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周四 五月 27, 2010 1:47 am

希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

3日減10 磅咁恐怖 affraid
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周五 五月 28, 2010 2:27 am

藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

好耐了...人生第1次食3日apple餐,140 -> 130磅
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 435
年齡 : 43
注冊日期 : 2008-11-09

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周二 6月 01, 2010 11:32 pm

希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

好耐了...人生第1次食3日apple餐,140 -> 130磅

咁之後有冇肥返呀?!!係咪係食完個3日蘋果餐之後,要好好咁控制?
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周二 6月 01, 2010 11:34 pm

我18-22果陣都可以一個月減20磅 Suspect

25歲之後,你整損左,連生返塊皮都係會慢過人...真係好無奈... Suspect
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周三 6月 02, 2010 1:14 am

perfectdark 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

咁之後有冇肥返呀?!!係咪係食完個3日蘋果餐之後,要好好咁控制?

其實食3日蘋果我估計最住要幫助排出水腫同毒素(便便)
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周五 6月 04, 2010 10:02 pm

藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

但係人地話食得apple多會便秘既,係咪真架? Question
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周六 6月 05, 2010 1:28 am

藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

但係人地話食得apple多會便秘既,係咪真架? Question

我淨係聽過一日一蘋果,e生遠離我咋 clown
食得apple太多太多可能會濕熱架我估 clown
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周六 6月 05, 2010 11:12 pm

藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

當年成個人瘦左2個碼...條腰28減到24吋囉~
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周日 6月 06, 2010 1:46 am

希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

咁個蘋果餐係係幾得喎...真係想試下,但又怕淨食蘋果一日我已經暈低(藤井8暈 Rolling Eyes )
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周五 8月 20, 2010 8:50 pm

藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

咁個蘋果餐係係幾得喎...真係想試下,但又怕淨食蘋果一日我已經暈低(藤井8暈 Rolling Eyes )

唔係18,22啦,唔好亂來...
回頂端 向下
包包豬~*
L碼美人
L碼美人
包包豬~*

文章總數 : 382
年齡 : 27
注冊日期 : 2008-11-13

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周六 8月 21, 2010 1:17 am

蘋果 = =我覺得會發癲=-=
全日只食蘋果=0="
應該會暈@@
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周六 8月 21, 2010 1:48 am

希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

哩個算係溫馨提示 ?? What a Face
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周日 8月 22, 2010 2:05 pm

藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

係我既親身經歷...因為28歲既我,而家都未必做得到...
唔食仲易過食蘋果...XD
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周日 8月 22, 2010 2:06 pm

包包豬~* 寫到:
蘋果 = =我覺得會發癲=-=
全日只食蘋果=0="
應該會暈@@

係呀,好唔健康咖,
不過睇下自己想瘦既決心去到邊
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周一 8月 23, 2010 2:21 am

希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
3日減10磅...

而家,,,,,難啦!!

係我既親身經歷...因為28歲既我,而家都未必做得到...
唔食仲易過食蘋果...XD

28歲..過多一個半月我既28歲就成為過去式..唉
我的青春小鳥一去不回來~~別得那也唷~~別得那也唷 Crying or Very sad
回頂端 向下
四葉妹
L碼美人
L碼美人
四葉妹

文章總數 : 444
年齡 : 40
注冊日期 : 2009-09-10

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周一 8月 23, 2010 3:16 pm

我都覺得25之後d代謝唔多好...

以前我用左1個月就減到10磅...宜家1個月都冇2磅 Suspect
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周二 8月 24, 2010 7:59 pm

四葉妹 寫到:

以前我用左1個月就減到10磅...宜家1個月都冇2磅 Suspect

所以一定要做D運動加快番個代謝*
而家一味靠食少D,都會瘦,不過冇以前咁神效...
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周一 8月 30, 2010 1:20 am

希離 寫到:
四葉妹 寫到:

而家我做運動但冇食少d...效果接近零 Sad
回頂端 向下
kachan
中碼美人
中碼美人
kachan

文章總數 : 1006
注冊日期 : 2009-04-14

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周一 8月 30, 2010 1:52 am

藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
四葉妹 寫到:

食得好高卡?
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周一 8月 30, 2010 7:14 pm

kachan 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
四葉妹 寫到:

食得好高卡?

一日2-3餐...1000卡一餐大約
回頂端 向下
kachan
中碼美人
中碼美人
kachan

文章總數 : 1006
注冊日期 : 2009-04-14

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周二 8月 31, 2010 12:27 am

藤井八雲 寫到:
kachan 寫到:
藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
四葉妹 寫到:

食得好高卡?

一日2-3餐...1000卡一餐大約

餐餐1000kcal?
每餐都出街食?
一日食2,3千卡
冇番咁上下運動量隨時係增肥... affraid

回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 25歲之後, d代謝真係差左好多----   25歲之後, d代謝真係差左好多---- Empty周二 8月 31, 2010 10:41 pm

藤井八雲 寫到:
希離 寫到:
四葉妹 寫到:

我而家食少D,做少左運動都瘦...
回頂端 向下

25歲之後, d代謝真係差左好多----
回頂端 
1頁(共2頁)前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 減肥討論區 :: 減肥討論區-
前往: