小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

一日重5kg 咩事><

向下 
5 posters
發表人內容
yamaha
3L碼肥美人
3L碼肥美人
yamaha

文章總數 : 127
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-11-02

一日重5kg 咩事>< Empty
發表主題: 一日重5kg 咩事><   一日重5kg 咩事>< Empty周四 7月 08, 2010 11:55 am

琴日食左
早:apple kiwi skimmilk
午:花奶麥皮 杏仁數粒
tea:蜜瓜味維他奶 麥旋風
晚:壽司12碟 芒椰雪蛤爽1杯

就系咁我今日磅就多左5kg啦 Sad Sad 之前都試過
根本冇可能重咁多既 唔知我身體有咩事.....

呢派平時都keep住食得少 系出街先會食野 但系一食就重咁多 唔知點算 Sad Evil or Very Mad
回頂端 向下
四葉妹
L碼美人
L碼美人
四葉妹

文章總數 : 444
年齡 : 40
注冊日期 : 2009-09-10

發表主題: 回復: 一日重5kg 咩事><   一日重5kg 咩事>< Empty周四 7月 08, 2010 7:28 pm

我覺得你個磅壞左囉 Laughing
回頂端 向下
sugar_tonton
L碼美人
L碼美人
sugar_tonton

文章總數 : 949
年齡 : 35
注冊日期 : 2008-10-16

發表主題: 回復: 一日重5kg 咩事><   一日重5kg 咩事>< Empty周一 7月 12, 2010 1:16 am

yamaha 寫到:
琴日食左
早:apple kiwi skimmilk
午:花奶麥皮 杏仁數粒
tea:蜜瓜味維他奶 麥旋風
晚:壽司12碟 芒椰雪蛤爽1杯

就系咁我今日磅就多左5kg啦 Sad Sad 之前都試過
根本冇可能重咁多既 唔知我身體有咩事.....

呢派平時都keep住食得少 系出街先會食野 但系一食就重咁多 唔知點算 Sad Evil or Very Mad

楚楚~ 好耐冇傾喇
5kg? 你聽朝再磅過睇下點呀...
不過我記得好耐以前有次游完水食左好多野.. 隔1陣磅重左8lbs!!
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294
注冊日期 : 2008-10-16

發表主題: 回復: 一日重5kg 咩事><   一日重5kg 咩事>< Empty周六 7月 17, 2010 7:29 pm

1日重10磅又好似有1少怪..
不過我試過1日輕4磅... Shocked

其實個磅數,KEEP住3-4日都一樣,先係真的...
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 435
年齡 : 43
注冊日期 : 2008-11-09

發表主題: 回復: 一日重5kg 咩事><   一日重5kg 咩事>< Empty周二 7月 20, 2010 3:48 am

因為你平時食得少,一下食多少少就重d,你隔2日之後再磅應該就會回落
回頂端 向下

一日重5kg 咩事><
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 減肥討論區 :: 減肥討論區-
前往: