小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

''gorgeous'' daily

向下 
前往頁面 : 上一頁  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  下一步
發表人內容
gorgeous
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 551
年齡 : 32
注冊日期 : 2008-11-08

''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty
發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周六 五月 15, 2010 11:35 am

112lbs(50.8kg)

早:1條大蕉,400ml純豆漿
午: (1件三文魚,1件鴨胸,3件細蟹柳,2件加州)壽司
晚:1個綠豆沙豆腐花
ADD:11PM ~1/2碟沙爹干炒牛河,2/3杯熱檸茶
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty
發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周日 五月 16, 2010 11:00 am

113lbs(51.2kg)

午:1個咖哩雞牛腩凍檬(食剩少少),1杯熱檸茶
晚:1個PAPPAGALLO香橙朱古力+草莓天使雪糕
ADD:/

琴晚又2點先訓,今朝隻腳抽筋,9點就醒左,好鬼攰

呢2日使左好多錢...要慳啲先得喇...
同埋食左好多肥膩野喇!!!!
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周一 五月 17, 2010 10:18 am

112.5lbs(51.2kg)
琴日又冇去便便喇

午:1個米線(食剩少少),4粒菜肉雲吞
晚:~1碗瓜+菜心,幾口倉魚,1件粟米魚柳,1/2件橙
ADD: 7PM : 1個奶黃包
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周二 五月 18, 2010 8:26 am

每個月呢D時間,就會有1-2個星期既體重都係上上落落咁...真氣餒!

午:1個炸醬麵
晚:1粒朱古力,1粒MM花生朱古力,1隻雞腳,2件炸魷魚,1件蟹比,1件乳鴒,1塊甜牛扒,1塊椒鹽豬扒,3條芥蘭,~10件西芹,1片魚肉,少許'鹽'菜,~1/2碗飯

可能聽日會重到114磅TIM架...點算?!
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周三 五月 19, 2010 10:52 am

112.5lbs(51kg)

午:3塊梳打餅,~300kral零食,2條牛肉腸粉,2粒鮮蝦菜苗餃
晚:~12件瓜,2件雞肉,少許魚
ADD: 10:00 : 1/2包生福麵,1粒珍寶珠

成幾個月都未食過公仔麵個D,今日終於破戒喇...
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周四 五月 20, 2010 10:40 pm

午:1個撈烏冬,4粒魚旦
晚:1碟茄汁火腿豬肉漢堡扒意粉,1支珍寶珠,1盒pocky

23:47 : 岩岩上磅,有115lbs(52.2kg),應該唔關小/大便既重量事,因為差唔多去清哂.好擔心又功虧一簣
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周五 五月 21, 2010 12:26 pm

113lbs(51.4kg)

早:/
午:2個X燒包,2隻鳳爪,3條煎腸粉,1粒牛肉
晚:1個吉列蝦堡包,1包細薯條,pappagallo香橙朱古力+樽子金莎味雪糕

唔得喇!再咁食真係會肥返架!
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周六 五月 22, 2010 11:44 am

113.5lbs(51.4kg)
琴日又冇去便便

午:1個薄餅包
晚:~1碗西芹+菜心,4件雞肉,3粒腰果,1隻瀨尿蝦,2粒蝦仁仔,少許魚乾

運動 (9:30PM) : ~50MIN慢跑+行 cheers
繼續努力,但我覺得第一次跑,唔應該跑得太耐...
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周日 五月 23, 2010 1:13 pm

午:1條大蕉,400ml純豆漿
晚:~1/2碗中國芹菜+豆,幾口魚,1件雞肉,1/3個橙
ADD 2PM :1個X燒包,1個奶黃包
5PM :~450kral蝦餅
10PM:2粒燒賣
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周一 五月 24, 2010 10:28 am

午:1碗雲吞麵加色(3粒),7粒軟糖
晚:~10件瓜,1細件燒豬肉,1細碗湯,1/2個橙
ADD:1個X燒包,~400kral薯片
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周二 五月 25, 2010 8:14 am

114lbs(51.6kg),到底我食錯左D咩,1日可以肥返1磅半呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!係咪要我斷食先得呀!!!!!!!
2個星期減落黎既磅數,咁就balance返...妖!

午:1個C燒拉麵,2件加州壽司,~1/2碗生菜前菜,1杯熱檸茶
晚:~2/3碗瓜,2件細燒豬肉,~1/2碗糉,少許魚
ADD 6PM : ~600kral薯片
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周三 五月 26, 2010 10:50 am

午:~100kral零食,1個X燒包,1個奶黃包
晚:/
ADD 3PM : 1個焗雞扒意粉,1杯熱檸茶
~5PM : 1個紫米露西米露
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周四 五月 27, 2010 10:28 am

因為成日出左去,係街唔方便,所以琴日又冇去便便...

午:7粒雲吞,1條樂家杏仁糖(67kral)
晚:1包RITZ芝士餅(185kral)
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周五 五月 28, 2010 11:05 am

112.5lbs(51.2kg)
琴日又冇去便便,已經便秘左2日喇...

早:1件蕃茄雞蛋芝士沙律三文冶,1碟鮮茄豬扒腸仔肉丸意粉,1條樂家杏仁糖(67kral)
午:1件三文魚,1件芝士蟹子,1件海鰻,1件8爪魚壽司,半碟8爪魚炒麵,1杯熱檸水
晚:~1碗瓜,幾口魚,2件細豬扒,2件牛仔骨,1/2個橙
ADD 6PM : ~200kral零食,1支珍寶珠
11PM :~400ral零食,1支珍寶珠

臨訓前磅到117磅,我呢D到底係咩體質??!!點解一日食多1千個KRAL就可以肥返1-2磅呢!!!!
又唔見我食少1千KRAL就可以瘦返1-2磅喎!!!!真係好唔公平!!!!!!
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周六 五月 29, 2010 11:33 am

114lbs(51.6kg)
一早預左會係咁

早:1條大蕉,400ml純豆漿,1細包百力滋(~80kral)
午:1碗大雲吞麵
晚:1條牛仔骨,1件細豬扒,~1碗瓜+菜,2粒提子,1細包百力滋
ADD: 5:30PM : 1/2條杏仁糖,1支甜筒(~200kral),1細包百力滋
多粒朱古力

通常月尾到月頭係減唔郁,唔只係因為我食多左零食架...好多時食得少都唔瘦得架!
所以真係冇咩心機減,成日抱住''食就食啦,唔食都肥架啦''既心態
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周日 五月 30, 2010 1:40 pm

午:2條牛肉腸粉,1個X燒餐包,1粒牛肉,1粒鮮蝦菜苗餃
晚:~1碗瓜+生菜,3件甜酸排骨,2隻蝦,少許魚,少許魚乾,1隻雞腳
ADD:1個奶黃包,1個X燒包,3塊梳打餅
8PM : 1個三本蝦XO醬漢堡包,PAPPAGALLO樽子+香橙朱古力雪糕
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周一 五月 31, 2010 10:26 am

明明琴晚食左咁多肥野,平時都會肥返架喎....
但可能琴日打左幾個鍾麻雀,夜晚又行街,消耗返掛...

午:1個炸醬麵
晚:3粒魚旦,2粒燒賣,幾條仔腸粉,1/2杯豆漿
ADD:~400kral零食,1/1/2塊梳打餅

未來既呢3日一定好忙好忙...
所以最近都有D壓力,發夢都諗住D野...
要加油喇!!!!!
(鬼打自己懶,拖到最尾先做!!!)
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周二 6月 01, 2010 8:14 am

1/6/10

琴日又冇便便喇...

午:1個板燒雞腿包,1包中薯條(食剩少少),1盒牛奶,6粒好立克原味麥芽糖(~30kral)
ADD 11PM : 1塊火腿夾麵包,1杯齊啡

6月喇...時間真係過得好快好快...

下午1點食左午餐後,直至夜晚11點先再食野,可能真係又攰又凍,冇咩肚餓既感覺.
今日真係攰到...,唉!
由早上8點上堂上到10點幾先返到屋企,有一刻真係覺得空虛,有少少恐怖...
本身我以為8點幾就上完,以為上完就可以快D返屋企做返一份未開過頭既project,要一夜之內做哂佢...點知...原來仲有1堂...
自上堂自擔心份project做唔做得哂,有冇得訓覺(聽日又要上多堂)
結果做到4點半,雖然一直埋頭苦幹咁做左6個鍾,但呢份野始終做得太求其喇...
算喇,我都已經盡哂我最大努力,唯有下次再做好D啦......
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周三 6月 02, 2010 10:50 am

2/5/10

112lbs(51kg)

午:1/2大碗魚片粥,4粒好立克糖
晚:2件三文魚,2件蟹柳,2件鰻魚壽司,1碗綠豆沙豆腐花(食剩左DD綠豆沙)
ADD:1碗湯,3塊梳打餅

好想快D上完堂,返屋企訓覺呀....

真係可憐!今日下午都冇訓過出左街行左成日,就連上堂都比平時精神...真係出乎意料呀!
但我諗聽日應該會頂唔住眼訓架喇...
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周五 6月 04, 2010 2:44 am

3/5/10

琴日又冇去便便…平時日日都有得去,最近就一時時囉…唔知係咪呢排壓力大同埋好忙呢?

早:1個奶黃包,1塊火腿夾麵包
午:1個肉醬意粉(食剩DD肉醬),1熱檸茶,1粒好立克糖
ADD 9:30PM : 1個栗米蟹柳包
10PM : 1/2個姿飯,1/2個蜜瓜西米冰
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周五 6月 04, 2010 7:07 pm

4/6/10

早:1支珍賽珠,1/2件馬仔
午:1個中薯條,6隻麥樂雞
晚:1/2個鮮茄焗豬扒飯
ADD 11PM : ~200kral薯片

今朝真係好險好險,沖緊涼個陣好暈,頂唔順連3都著唔切就出左廳,因為出面先有糖食.我係咁同自己講一定唔可以暈,一定唔可以!!
係睇唔到野既情況下,掃左拉糖食,先睇到野...
係呢件事,發覺自己真係幾冷靜,幾堅強,哈哈......
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周六 6月 05, 2010 11:41 am

5/6/10

113.5lbs(51.6kg)
真係灰心囉!

午:1個腿蛋包
晚:1盒雞絲炒麵,1粒珍寶珠
ADD 10PM : PAPPAGALLO樽子+薄荷朱古力雪糕
12PM : ~200kral薯片
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周日 6月 06, 2010 1:25 pm

6/6/10

午:1條大蕉,400ml純豆漿,100kral薯片
晚:1隻雞鎚,1隻雞翼,7件瓜,2塊大豬肉乾,1支珍寶珠
ADD 4PM : 4塊細豬肉乾,1粒梅

STEPPER: -220kral
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周一 6月 07, 2010 10:30 am

7/6/10

113lbs(51.4kg)
唉!食多左豬肉乾喳,使唔使呀!!!!!!!都做左運動啦,又想點呀!!!!!!!

午:1個咖哩牛根腩意粉(食剩牛根,少許意粉),1杯熱檸茶
晚: 十幾件青瓜,2件雞肉,幾口魚肉,幾條仔魚片
ADD 6PM : 1塊豬肉乾,~150KRAL薯片,1粒梅
回頂端 向下
gorgeous
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: ''gorgeous'' daily   ''gorgeous'' daily - 頁 13 Empty周二 6月 08, 2010 8:12 am

8/6/10

113.5lbs(51.6kg)
---琴日又冇去便便喇...
---差唔多1個月喇,呢個月完全冇進展,係我減肥減得最差既月份!!!!!!!

午:1個板燒雞腿包,1包中薯條(食剩DD),1盒牛奶
晚 9PM :1個香茅豬扒凍檬,1個芒果白雪黑糯米
ADD:1粒軟糖

今日又冇去便便!真係乞人憎,一冇就至少冇2日!!!

應該呢1-2日就黎M,個肚開始痛喇...
回頂端 向下

''gorgeous'' daily
回頂端 
13頁(共23頁)前往頁面 : 上一頁  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 網友日記-
前往: