小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

大家用緊咩粉!?

向下 
+3
小雲妹
chocolate
米米子
7 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容
希離
中碼美人
中碼美人
希離

文章總數 : 1294
注冊日期 : 2008-10-16

大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周二 4月 14, 2009 8:40 pm

sugar_tonton 寫到:
希離 寫到:
希離 寫到:
家姐今日買左Laneige foundation, 粉餅, base, 士多啤梨磨砂~
粉餅我以前都用過..唔錯架!
Foundation我倒左d比自己試下..唔知點呢?

係咪鏡盒推開果個呀??
好似手機咁果個??
Foundation有冇咩色系揀??

試完講來聽聽哦。

係丫..我覺得好好用~ 加上個盒超爆靚~keke
Foundation有深淺色簡..有冇其他色唔知道~
我琴日第1次試...好自然..貼&薄....仲有就係隻味幾舒服!
不過maybe我鐘意偏白..比我簡我會簡淺1度囉..

不過1次好難定標準..試多1,2次先講係咪真係噤...同埋睇下keep得耐唔耐~

我都諗緊要唔要,因為上個月買左佢新SET野,
而家有回贈...諗緊要咩好。
咁我聽日去時都揀下先。
兩樣野幾錢??
我有760蚊既野揀。

乾粉以前買$2xx
foundation家姐好似話$2xx(唔係好記得喇)
佢仲買左士多啤梨磨砂...同埋base & 粉餅配遮豭膏..都係鏡盒..不過同以前唔同左喇~

今日我去揀貨時,
都要左個粉了。
另外樣樣要D....之後用積分換了用開既宜多啤梨乳酪MASK
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

文章總數 : 323
年齡 : 34

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周二 4月 14, 2009 11:37 pm

好想買野!!! 仲末出糧 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周三 4月 15, 2009 9:37 am

米米子 寫到:
好想買野!!! 仲末出糧 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

叫你搵份stable既full time咖啦...
回頂端 向下
sugar_tonton
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 949
年齡 : 35

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周三 4月 15, 2009 10:32 am

希離 寫到:
希離 寫到:
希離 寫到:
家姐今日買左Laneige foundation, 粉餅, base, 士多啤梨磨砂~

係咪鏡盒推開果個呀??
好似手機咁果個??

試完講來聽聽哦。

我琴日第1次試...好自然..貼&薄....仲有就係隻味幾舒服!

不過1次好難定標準..試多1,2次先講係咪真係噤...同埋睇下keep得耐唔耐~

咁我聽日去時都揀下先。
兩樣野幾錢??
我有760蚊既野揀。

乾粉以前買$2xx
佢仲買左士多啤梨磨砂...同埋base & 粉餅配遮豭膏..都係鏡盒..不過同以前唔同左喇~

今日我去揀貨時,
都要左個粉了。
另外樣樣要D....之後用積分換了用開既宜多啤梨乳酪MASK

唔覺有d咩效果~~
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周三 4月 15, 2009 10:44 am

希離 寫到:
希離 寫到:
希離 寫到:

係咪鏡盒推開果個呀??
好似手機咁果個??

試完講來聽聽哦。

咁我聽日去時都揀下先。
兩樣野幾錢??
我有760蚊既野揀。

乾粉以前買$2xx

今日我去揀貨時,
都要左個粉了。

唔覺有d咩效果~~

你有冇按摩先,之後等佢乾先洗??
同埋要壓爛D紅色粒粒咖。
每次用完我覺得白左同埋個面面軟綿綿左..(仲好香...卡卡)

不過個個人都唔同既,
我有用唔等於人人都有用。
有時人地話好,我又敏感....
=.=
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周三 4月 15, 2009 11:35 pm

希離 寫到:
米米子 寫到:

我聽日都去換Laneige
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周四 4月 16, 2009 10:19 am

米米子 寫到:
希離 寫到:
米米子 寫到:

我聽日都去換Laneige

幾點去,要1齊去嗎??
回頂端 向下
13小花*
4L碼肥美人
4L碼肥美人
13小花*

文章總數 : 62
注冊日期 : 2008-11-02

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周五 五月 08, 2009 6:44 pm

13*用ARMANI, 好好用!

bb cream我有支skinfood
但覺得唔係幾好用囉!
回頂端 向下
米米子
L碼美人
L碼美人
米米子

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周五 五月 08, 2009 9:34 pm

13小花* 寫到:
13*用ARMANI, 好好用!

bb cream我有支skinfood
但覺得唔係幾好用囉!

聽你地咁講 armani好似好多人讚呢

好想知點好用法呢?!?!
好用到咩地步?!

我用緊shiseido
我覺得睇落d粉好似唔夠幼 可以仲好d
回頂端 向下
小雲妹
4L碼肥美人
4L碼肥美人

文章總數 : 80
注冊日期 : 2008-10-18

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周二 五月 12, 2009 4:19 pm

chocolate 寫到:
小雲妹 寫到:
我用緊dior隻extreme fit (foundation) rabbit
我都想試呢隻, ok ma?!
ok呀...真係好貼...
有冇興趣呀...
我買有85折呀...
$300都唔駛 tongue !!
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周三 五月 13, 2009 4:43 pm

搵隻岩自己用既bb cream都幾難
比foundation更難
回頂端 向下
mandy
3L碼肥美人
3L碼肥美人
mandy

文章總數 : 109
年齡 : 114
注冊日期 : 2008-11-06

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周三 五月 13, 2009 6:02 pm

that's right!
我覺得Bb cream 好少色呀,
都係foundation好d!
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周一 五月 18, 2009 3:23 pm

mandy 寫到:

我又ok揀到wo,
而家日日用,同事個個話我呢排面色好好,
唔知我係搽左bb cream先會有咁既效果。
因佢地知我1向唔化妝...

bb cream 我好like用,
而家用緊skinfood既蘆薈,
可能下次試下用白果。
回頂端 向下
L碼美人
L碼美人

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周一 五月 18, 2009 11:25 pm

希離 寫到:
mandy 寫到:

我又ok揀到wo,

可能下次試下用白果。

我轉左用skin79隻bb cream..hot pink果隻~
用左兩次..好似真係ok控油! 要試多幾次先知...不過嫌隻色深左dd囉~ Rolling Eyes
回頂端 向下
mandy
3L碼肥美人
3L碼肥美人
mandy

文章總數 : 109
年齡 : 114
注冊日期 : 2008-11-06

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周一 五月 18, 2009 11:28 pm

希離 寫到:
mandy 寫到:

我又ok揀到wo,

可能下次試下用白果。

希離 , 你平時化妝唔搽胭脂果d架 ?
回頂端 向下
希離
中碼美人
中碼美人
希離

發表主題: 回復: 大家用緊咩粉!?   大家用緊咩粉!? - 頁 2 Empty周二 五月 19, 2009 4:43 pm

mandy 寫到:
希離 寫到:
mandy 寫到:

我又ok揀到wo,

可能下次試下用白果。

希離 , 你平時化妝唔搽胭脂果d架 ?

我唔化妝咖,only搽bb cream....
好間中先搽少少少少胭脂,等面色好睇d〝
而家夏天,郁d面紅,唔洗搽添了...hehe
回頂端 向下

大家用緊咩粉!?
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 打扮區-
前往: