小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

6月1號,由我開POST加油減肥

向下 
+3
perfectdark
薰妹.
藤井八雲
7 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一步
發表人內容
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

文章總數 : 986
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-10-17

6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周五 6月 04, 2010 2:14 am

K+ 寫到:
薰妹. 寫到:
K+ 寫到:
薰妹. 寫到:
藤井八雲 寫到:
6月1號啦..大家加油A

我都聽日開始 tongue

你唔係開始左啦咩 又開始!?

<節錄>開始完又再開始<節錄>
薰妹. 寫到:

因為我就泥生日
會同朋友出去食飯,所以我會食多左d,

同埋我想問過個日記用新方法去減,
因為我有d內容調整過,

6月1前會開番,
信我 Razz

薰妹. 寫到:

我又未講得住話已經減緊肥
因為我冇咩點運動

不過起碼我有一向打日記
hehe

薰妹. 寫到:

kachan係因為我多次放飛機唔報數先唔信我-0-
加上我通常搞好個日記,之後個日就失左蹤.....wahahaaaa!!!

薰妹. 寫到:

對呀!!
真係最後一次啦!!!

薰妹. 寫到:

haha,報告!
KACHAN~,我地集體潛完水歸隊了
我仲plan緊個計劃,最快聽日開始,最慢27號開始,Very Happy!

薰妹. 寫到:

一開始當然係雄心壯志啦 kachan!! Rolling Eyes

薰妹. 寫到:

babe-3-,係囉,我有個錯覺比你以為我1直減緊....haha!!!

薰妹. 寫到:

kachan!!
我回歸了!!!!!!!!

薰妹. 寫到:

我準備同收斂左2日,過埋聽日,就可以開始-3-

薰妹. 寫到:

希離@0@
我都諗住9月1先開始番 Twisted Evil

薰妹. 寫到:

我打算過多一陣就開始@@ Rolling Eyes

KACHAN-_-,洗唔洗咁好心機?

我都知道我o既誠信破哂產了 No
但我每次都有苦衷呢~ Rolling Eyes

所謂苦衷只係藉口
懶同冇恆心係真正原因

Embarassed
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周五 6月 04, 2010 2:15 am

K+ 寫到:
薰妹. 寫到:
藤井八雲 寫到:
薰妹. 寫到:

KACHAN-_-,洗唔洗咁好心機?

我都知道我o既誠信破哂產了 No
但我每次都有苦衷呢~ Rolling Eyes

你真係要好似老曾話齋~~要起錨啦

哈哈!!
咪咁啦

我準備好架啦
日記都已經set好

只欠東風:p

減肥係靠自己
與其向外求 不如向內求

唔好插到我成身箭 Sad
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周五 6月 04, 2010 2:15 am

K+ 寫到:
薰妹.
唔好再講"開始"兩個字
今次係最後一次啦 一定要成功 Cool

知道!!!
唔再開始啦!!Evil or Very Mad

係一定要成功!!! tongue
回頂端 向下
perfectdark
L碼美人
L碼美人

文章總數 : 435
年齡 : 43
注冊日期 : 2008-11-09

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周五 6月 04, 2010 10:00 pm

K+ 寫到:
薰妹. 寫到:
藤井八雲 寫到:

薰妹. 寫到:

因為我就泥生日

因為我有d內容調整過,

6月1前會開番,
信我 Razz

薰妹. 寫到:

加上我通常搞好個日記,之後個日就失左蹤.....wahahaaaa!!!

薰妹. 寫到:

對呀!!
真係最後一次啦!!!

薰妹. 寫到:

haha,報告!
我仲plan緊個計劃,最快聽日開始,最慢27號開始,Very Happy!

薰妹. 寫到:

一開始當然係雄心壯志啦 kachan!! Rolling Eyes

薰妹. 寫到:

babe-3-,係囉,我有個錯覺比你以為我1直減緊....haha!!!

薰妹. 寫到:

kachan!!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

希離@0@

薰妹. 寫到:

薰妹.,你睇下你d罪證呀 Laughing
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周五 6月 04, 2010 10:35 pm

perfectdark 寫到:
K+ 寫到:
薰妹. 寫到:
藤井八雲 寫到:

薰妹. 寫到:

因為我就泥生日

因為我有d內容調整過,

6月1前會開番,
信我 Razz

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

對呀!!
真係最後一次啦!!!

薰妹. 寫到:

haha,報告!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

kachan!!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

希離@0@

薰妹. 寫到:

唉.......又唔係我一個走數,
點解要搜集哂我咁多罪證t^t!!!
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

文章總數 : 135
年齡 : 55
注冊日期 : 2009-05-20

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周六 6月 05, 2010 12:08 am

岩岩原地跑左50分~~~ Very Happy
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

文章總數 : 551
年齡 : 42
注冊日期 : 2009-06-23

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周六 6月 05, 2010 1:30 am

小鴨 寫到:

乖啦 Cool
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周日 6月 06, 2010 1:03 am

藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:

乖啦 Cool

tongue 今日中午去左飲茶, 夜晚去左飲 Razz
食物種類多, 但份量少, 都唔算太高卡.....但無跑><
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周日 6月 06, 2010 1:41 am

小鴨 寫到:
藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:

乖啦 Cool

哈..我今日都食左好多野...而且都冇跑
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周一 6月 07, 2010 12:27 am

藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:
藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:

乖啦 Cool

岩岩原地跑完35mins...但汗唔多, 亦唔算好累, 手腳都無軟.......
唔通跑太慢 Shocked
回頂端 向下
kachan
中碼美人
中碼美人
kachan

文章總數 : 1006
注冊日期 : 2009-04-14

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周一 6月 07, 2010 4:48 am

小鴨 寫到:
藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:
藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:

乖啦 Cool

岩岩原地跑完35mins...但汗唔多, 亦唔算好累, 手腳都無軟.......

跑一個鐘試下
回頂端 向下
kachan
中碼美人
中碼美人
kachan

文章總數 : 1006
注冊日期 : 2009-04-14

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周一 6月 07, 2010 4:58 am

薰妹. 寫到:
K 寫到:
薰妹. 寫到:
藤井八雲 寫到:

薰妹. 寫到:

因為我就泥生日

因為我有d內容調整過,

6月1前會開番,
信我 Razz

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

對呀!!
真係最後一次啦!!!

薰妹. 寫到:

haha,報告!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

kachan!!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

希離@0@

薰妹. 寫到:

你中途墜機的次數遙遙領先 Cool
每次既計劃都無疾而終
開始完又再開始
開始完又再開始
由第1次聽到你話開始到依家應該接近1年了...
回頂端 向下

3L碼肥美人
3L碼肥美人

文章總數 : 187
年齡 : 34
注冊日期 : 2009-09-23

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周一 6月 07, 2010 10:48 am

已經努力緊,不過磅數冇咩點落到...
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周一 6月 07, 2010 6:03 pm

小鴨 寫到:
藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:
藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:

乖啦 Cool

可以既咪跑1個鐘囉..
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周一 6月 07, 2010 6:08 pm

樂 寫到:
已經努力緊,不過磅數冇咩點落到...

我磅數都係冇點落到..唔通真係人老了,一年不如一年..唉 Sad
ps.冇輕到但有瘦到 clown
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周一 6月 07, 2010 6:12 pm

K+ 寫到:
薰妹. 寫到:
K 寫到:
薰妹. 寫到:
藤井八雲 寫到:

薰妹. 寫到:

因為我就泥生日

因為我有d內容調整過,

6月1前會開番,
信我 Razz

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

對呀!!
真係最後一次啦!!!

薰妹. 寫到:

haha,報告!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

kachan!!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

希離@0@

薰妹. 寫到:

每次既計劃都無疾而終
開始完又再開始
開始完又再開始

接近1年??應該不止吧,我都岩岩來了1年啦...
KACHAN你錯了...她從未中途墜機過 clown
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周一 6月 07, 2010 8:22 pm

K+ 寫到:
跑一個鐘試下

我上年10月跑步時隻右腳, 傷左腳板底條筋, 睇醫生食藥後休息左好耐,
依家行個幾鐘街~~隻右腳就會麻卑
所以唔敢跑咁耐, 最多45分鐘左右, 遲下跑返一排習慣左先加時間
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周二 6月 08, 2010 12:02 am

藤井八雲 寫到:
可以既咪跑1個鐘囉..

= =我好似D阿婆咁跑好慢....有汗出, 跑左45分鐘~~~
你地呢?
回頂端 向下
薰妹.
L碼美人
L碼美人
薰妹.

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周二 6月 08, 2010 12:15 am

藤井八雲 寫到:
K+ 寫到:
薰妹. 寫到:
K 寫到:
薰妹. 寫到:
藤井八雲 寫到:

薰妹. 寫到:

因為我就泥生日

因為我有d內容調整過,

6月1前會開番,
信我 Razz

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

對呀!!
真係最後一次啦!!!

薰妹. 寫到:

haha,報告!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

kachan!!

薰妹. 寫到:

薰妹. 寫到:

希離@0@

薰妹. 寫到:

每次既計劃都無疾而終
開始完又再開始
開始完又再開始

接近1年??應該不止吧,我都岩岩來了1年啦...
KACHAN你錯了...她從未中途墜機過 clown

又唔係我一個講開始完又開始*^*

是但啦
不應了 tongue
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周二 6月 08, 2010 1:20 am

小鴨 寫到:
藤井八雲 寫到:
可以既咪跑1個鐘囉..

= =我好似D阿婆咁跑好慢....有汗出, 跑左45分鐘~~~
你地呢?

我咪好似d阿公咁跑好慢囉 What a Face
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周二 6月 08, 2010 10:29 pm

藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:
藤井八雲 寫到:
可以既咪跑1個鐘囉..

你地呢?

我咪好似d阿公咁跑好慢囉 What a Face

加油加油, 今日已經9號啦!!!
岩岩跑完45分鐘~~~出左都幾多汗 haha
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周三 6月 09, 2010 12:24 am

想問大家跑步前後係點樣熱身同舒緩架呢?
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周三 6月 09, 2010 1:41 am

小鴨 寫到:

跑步既..我會先行15分鐘(其實係由家行去運動場要15分鐘 Rolling Eyes )...係咁易拉5分鐘根就跑啦
跑完就行5分鐘=>飲水=>又係咁易拉5分鐘根=>再飲水(大量)=>再先15分鐘(回家)

而原地跑囉...我係唔會做任何 熱身同舒緩Cool
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周三 6月 09, 2010 7:08 pm

藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:

跑步既..我會先行15分鐘(其實係由家行去運動場要15分鐘 Rolling Eyes )...係咁易拉5分鐘根就跑啦
跑完就行5分鐘=>飲水=>又係咁易拉5分鐘根=>再飲水(大量)=>再先15分鐘(回家)

哇, 咁都幾遠WOR, 15分鐘可以行好遠架啦~~~
我都係隨便做, 急步行2-3圈球場, 兩手 FING FING, 膊頭拉後咁啦
之後每隻腳向後拉1分鐘, 就開跑, 跑完就再重覆.....
我鐘意跑球場多 D !!!
回頂端 向下
小鴨
3L碼肥美人
3L碼肥美人

發表主題: 回復: 6月1號,由我開POST加油減肥   6月1號,由我開POST加油減肥 - 頁 2 Empty周三 6月 09, 2010 11:48 pm

藤井八雲 寫到:
小鴨 寫到:

今晚落雨, 所以我原地跑左差不多50分, 今日跑左20分鐘都無就成身汗=.=!
跑完之後地下仲有汗水 haha...
回頂端 向下

6月1號,由我開POST加油減肥
回頂端 
2頁(共5頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 減肥討論區 :: 減肥討論區-
前往: