小貓子減肥網
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

小猫子減肥網 瘦身是終生事業

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

我是『八十後』?!

向下 
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4  下一步
發表人內容
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

文章總數 : 551
年齡 : 42
注冊日期 : 2009-06-23

我是『八十後』?! - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周二 8月 25, 2009 2:34 am

2009/08/24 星期一

早餐 : 硬豬仔包一個

午餐 : 蜜瓜3-4舊

晚餐 : 飯1碗 西蘭花炒蝦仁

運動 : 家中原地跑1小時 運動場緩步跑50分鐘

-今日食得幾清下..好事黎既

-燃燒吧 我的小宇宙 - 燃燒吧 我的鬥志 -(最重要) 燃燒吧 我的脂肪

-各位要加油丫,不要因一時的小小失敗令到自己失落。總之要記大家有同一目標,會互相鼓勵。我們共過患難,是兄弟姐妹來的...所謂 兄弟(姐妹)係先天既朋友 朋友係後天既兄弟(姐妹)
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周三 8月 26, 2009 1:43 am

2009/08/25 星期二

早餐 : 哈密瓜數粒

午餐 : 雲吞麵 KFC炸雞兩件 炸薯格 可樂一杯 Evil or Very Mad

晚餐 : 飯一碗 菜心 芽菜

運動 : 家中原地跑1小時 運動場緩步跑50分鐘 散步(在街遊蕩)1.5小時

-午餐....癲左 .......

-今日有個好耐冇見既朋友打電話比我...傾左一陣,講番以前d野....我們真的大了,朋友們都開始要結婚了
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周四 8月 27, 2009 1:53 am

2009/08/26 星期三

早餐 : 粟米一條 麥方包二片

午餐 : 蜜汁雞全亦一隻 西多士(練奶) 上海麵一碗 奶茶一杯

晚餐 : 飯一碗 西蘭花炒蝦仁帶子

運動 : 家中原地跑1小時 運動場緩步跑45分鐘

-午餐又發癲了...救命

-今朝和舊朋友說起以前的事,說很久沒見過這個那個了....怎知下午在街就撞見其中所講的一位朋友...農曆7月,真的日頭唔好講人...夜晚唔好講xxxxx
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周五 8月 28, 2009 1:43 am

2009/08/27 星期四

早餐 : 哈木瓜幾粒

午餐 : 肉燥牛腩飯 豆漿

晚餐 :飯一碗 豆角炒獅子狗 菜心

運動 : 家中原地跑40分鐘 運動場緩步跑50分鐘 散步(在街遊蕩)1.5小時

-午餐午餐,不知為何,近日午餐總要吃多多的 Mad

-曾誇口說今個星期減3磅....還看明天既造化吧

-尋夜訓訓下,比屋企隻瞄偷襲,手腕留下三條血痕 Crying or Very sad
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周六 8月 29, 2009 1:42 am

2009/08/28 星期五

早餐 : 大快活早餐(牛扒 腸仔x2 多士 肉醬上海麵 熱奶茶)

午餐 : 橙一個

晚餐 :壽司10件

運動 : 運動場緩步跑45分鐘 散步(在街遊蕩)2小時

-好想聽張學友
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周日 8月 30, 2009 2:00 am

2009/08/29 星期六

早餐 : 麵包一個

午餐 : 牛展肉燥飯+凍奶荼 Evil or Very Mad

晚餐 : 飯一碗 豆鬆粟米粒蟹柳 菜心

運動 : 少量收腹運動 散步1小時

-上傳相片好麻煩= =

- 一生何求 常判決放棄與擁有 耗盡我這一生 觸不到已跑開 ......
- 生活靜靜似是湖水 全為你泛起生氣 全為你泛起漣漪 歡笑全為你起 .....
陳百強
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周一 8月 31, 2009 1:19 am

2009/08/30 星期日

休息一天......

-今天晚上淨係食菜呀 豆呀咁,發覺冇五穀(粉麵飯麵包果d)落肚...真係好快肚餓 pig

-今日搞咩呀....msn成日都冇人架 Mad

-發覺妳變得敷衍我 妳的心逃避觸摸到我 若晚上和我坐 亦無言無話像厭我 妳可知心多麼不好過麼

一張舊相片,8,9年前的...估下當時的我是誰?
我是『八十後』?! - 頁 2 017lhg

藤井八雲 在 周二 9月 01, 2009 2:04 am 作了第 1 次修改
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周二 9月 01, 2009 1:49 am

2009/08/31 星期一

食左好多好多野...不想再提 Evil or Very Mad

仲有好多野想食 : 雪糕 朱古力 公仔麵 炸豬扒 渣咋 紅豆冰 蛋撻 葡撻 炸由魚so 雞蛋仔 夾餅 司華力腸.....

-9月要減17磅(幻想中)

-而家勉強著得落條34吋褲頭的牛仔褲,月尾希望好輕鬆咁著到....

-再來一張以前(8-9年前)減完肥的遠睇相

我是『八十後』?! - 頁 2 015rom
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周三 9月 02, 2009 1:31 am

2009/09/01 星期二

-繼續暴食的一日....芝士火腿包 豬仔包 公仔麵一個 炸豬扒 炸雞亦x2 蕉x1 飯一碗 菜心 西蘭花 帶子 蟹柳 雞蛋仔 大麥精一包....唉,仲想再食食食食食

-心情好想食野,心情不好更想食野

-近日真的好熱,人都比較燥了

-你說 : 明知不可為而為之,笨蛋....
-我說 : 難得糊塗才是福....
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周四 9月 03, 2009 3:07 am

2009/09/02 星期三

早餐 : 蕉x1 桃x1

午餐 : 牛丸米線一大碗 m記雙層芝士漢保 中薯條 奶茶 蕃茄味薯片一包Evil or Very Mad

晚餐 : 飯一碗 西蘭花豬肉 橙

運動 : 原地跑一小時,散步一小時

-7月14呀...夜晚都係唔出去跑啦....唔係驚果d咩野..係邊街都有人燒衣紙,好大煙...好難呼吸...

-暴食左3日竟然仲會輕0.5磅,呢d難道就係傳聞中既...."天生麗質難自棄" Rolling Eyes

-買左條32吋褲頭既牛仔...希望月尾著得落啦....

-今日個舊朋友不停開facebook睇佢呢幾年既相...勉為其難申請啦,點知搞完電腦中毒 pale

-減肥比賽多了很多人好似...要收拾心情先得
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周五 9月 04, 2009 1:50 am

2009/09/03 星期四

早餐 : 蕉x1

午餐 : 雲吞米線

晚餐 : 日本菜(不能盡錄 Mad )

運動 : 原地跑二小時(早晚各一小時),散步一小時

-幾時先可以冇意外又上番軌道丫 Evil or Very Mad

-我感覺到好強既氣呀,有勁敵出沒 affraid

-很久沒試過飽餐後安睡了......

-如果我是半張廢紙 讓我 化蝶
如果我是個空罐子 為你 鐵了心
被你浪費 被你活埋 讓你愉快 讓我瓦解
為你盛放 頹廢中 那媚態
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周六 9月 05, 2009 11:28 am

2009/09/04 星期五

早餐 : 水晶李一個

午餐 : 豆腐花(落糖水)一碗 硬豬仔包一個

晚餐 : 飯一碗 豆角炒帶子蝦仁 豬肉3小片

其他 : 凍otx2

運動 : 原地跑一小時,散步一小時 唱k(曾經有人話唱歌都係運動 Twisted Evil )三小時

-原來已經3-4年冇唱過k,有d陌生.......新歌大部分都唔識,唯有唱上個世紀既歌啦

-好叻...唱k冇食過野....
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周日 9月 06, 2009 1:20 am

2009/09/05 星期六

早餐 : 大快活早餐(牛扒 太陽蛋x2 多士 肉醬上海麵 熱奶茶)

午餐 : 桃搏李x1

晚餐 : 飯一碗 豆角粟米粒獅子狗

運動 : 原地跑一小時

-每到星期六,心中只係想住一件事....就係....聽日食咩好呢 tongue

-原來一個星期都冇去街跑步啦,唔得,下星期一要跑番 bounce

-飲水 飲水 飲水

-半夜(正是現在),我都會肚餓架....點算 affraid

-問題 : "1+1=怎麼 ? "很簡單 .... 但"1+1為何=2 ?"就是很困難的問題
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周日 9月 06, 2009 4:05 pm

2009/09/06 星期日

休息一天

-今朝同個大半年冇見既親戚,終於有人覺得我瘦左啦..呵呵 Laughing

-中午又有周星馳睇,星爺既舊戲真係百看不厭 jocolor

-減肥比賽本星期第一次冇三甲,下星期要加把勁,拎番頭三名先得

-好似熱左好多日喇,幾時會落大雨丫!?

-放我半天假 若未太清醒 再放半天假

女生看男生
-我是『八十後』?! - 頁 2 87121875
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周二 9月 08, 2009 1:41 am

2009/09/07 星期一

早餐 : 水晶李一個

午餐 : 牛肉米線一碗

晚餐 : 飯一碗(撈老水汁 Evil or Very Mad ) 菜心 豉油雞多件 Evil or Very Mad

運動 : 家中原地跑1小時 運動場緩步跑40分鐘 散步(在街遊蕩)1小時

-晚餐的豉油雞,係尋日外婆製好托親戚係大陸拎落黎既...可惡呀,點解會整得咁多味既 geek

-上星期完全冇出去跑,今日終於再跑了,感覺吃力左小小,所以只跑40分鐘

-對她的感覺好似淡了...但是...忘記妳 我做不到
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周三 9月 09, 2009 2:10 am

2009/09/08 星期二

早餐 : 大快活早餐(又係果d啦 Evil or Very Mad )

午餐 : 水晶李一個

晚餐 : 紅蘿白豬骨湯一大碗 食一碗 菜心 湯渣

運動 : 家中原地跑1小時 運動場緩步跑35分鐘 散步(在街遊蕩)2小時

-跑跑下步竟然落雨,唔通連個天都唔鍾意我呀?
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周四 9月 10, 2009 3:03 am

2009/09/09 星期三

早餐 : 忘了..嘻嘻

午餐 : 太多...不能盡錄

晚餐 : 飯一碗 蕃薯葉

運動 : 緩步跑45分鐘

-好眼訓....明日再續
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周三 9月 16, 2009 2:53 am

好耐冇打......

我不是失落,不是失控

我是崩潰
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周二 10月 13, 2009 12:48 am

12/10/2009

今天..........祝我生日快落
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周五 10月 16, 2009 1:10 am

14/10/2009

終於穩定下來了...
工作方面,穩打穩紮的打份牛工
愛情方面,穩穩當當的保持單身
身體方面,穩如泰山的持久肥胖
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周四 10月 22, 2009 1:04 am

繼續被空虛同失樂感攻擊...快要失陷
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周一 10月 26, 2009 11:40 am

如何能將工作當戀愛進了又退
從早午晚都拉鋸那有樂趣
何不躲進浴缸裡痛快地流淚

如何能將戀愛當工作奮鬥下去
如早午晚找不到半個伴侶
何不休假 像清水一般空虛
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周二 11月 03, 2009 5:43 pm

快d搵人黎括醒我啦....come on~~ baby~~大力D..(好變態 clown )
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周五 11月 06, 2009 11:54 pm

發現別人很討厭自己,本來不算得上什麼.....
但為何關心也換來厭惡 ?
喜歡不需要原因,討厭更不需原因.....
也許這就是"雖無過犯 面目可憎"吧 !
有人說心情不好的人,胃口也不好....為何我是相反 ?
回頂端 向下
藤井八雲
L碼美人
L碼美人
藤井八雲

發表主題: 回復: 我是『八十後』?!   我是『八十後』?! - 頁 2 Empty周一 11月 09, 2009 6:28 pm

今日重新再來打日記....

2009 11月9日

早餐 : 牛展拉麵 半件花生吐司 熱奶茶

午餐 : 無

晚餐 : 白飯一碗 牛展湯一大碗 菜心 牛展蘿白

運動 : 原地跑1小時

-回來吧 流浪花

-恐怖...尋日朝一起身去磅重(空肚)191磅...之後出去食個好重量既早餐,之後行街4小時回家再磅...輕左3磅 affraid

-發惡夢.......竟然殺死了一個人..一個完全唔識既人 Twisted Evil ...有冇人識解夢可以話知咩事丫

-(警告 : 以下內容有點色情,心智未成熟者請由家長陪同收看)唔知點解..一到秋冬天,做運動時...我的乳頭會又痕又痛...真難受

-男女關係 : 男的認為女的只看錢 : 女的認為男的只看外表...為何總要將彼此放在對立的角度?當你看見一對醜/普通男美女時,你會認定是女的貪錢嗎 ? 還是認定男的貪戀對方美貌,甘心做奴隸獸呢 ? 其實你有沒有想過,你為何可以肯定那些你完全陌生的人呢 ? 你又為何在不同空間攻擊那些人呢 ? 世界變了...真的...變了

-小貓子冇左好多人留言吹水...點解來了也不留隻字呢 Crying or Very sad ?

-突然想寫blog...但完全唔知點整...失敗...有人會教我嗎?
回頂端 向下

我是『八十後』?!
回頂端 
2頁(共4頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
小貓子減肥網 :: 網友日記-
前往: